Sunlight!
I need more days to my weeks and more hours to my days. Time just flies by way too fast. Spring is finally here. I love the sunlight that tries to find every corner in flat. Windows are screaming for cleaning and at least half of the sunlight gets caught to the dirt that is on the windows. well the good thing is that I don't need to wear sunglasses inside of the flat. Nothing really exciting hasn't happen in these last days, but there was one. I did my first bidding in Ebay and I won!! And what is what I won? Well I bidded for Alvar Aalto's poster from the 60's. I'm so happy. I can't wait to get it home. I will make a post of it when it arrives.

Thank you so much for your comments. You make me so happy. And welcome new readers and everyone who stops by. Only thing that makes me sad is the time that I don't have. I want to update my blog more often but I guess I always want to have my own pics and yeah the hard drive is still not working. So taking pics, edit pics and do it all with too many computers, it takes time. Plus I have my little University projects going on at the same time.

I'm exciting about the weekend. On Sunday it's Shrovetive and group of friends and us are going to go sliding. After Sliding it's time for Shrove bun and hot chocolate. It's starting to become a traditiong. We always gather to our place afterwards. Today I had a quick run to flea market, but I will tell you more later about that. I did find some treasure. The 100's post is close. Exchiting!

Hope you all have a great night!

HuGs
-S-


Nykyään tuntuu, että tarvitsisin enemmän päiviä viikkoihin ja enenmmän tunteja vuorokauteen. Aika vain lentää kuins siivillä. Mutta KEVÄT on vihdoin täällä. Auringon säteet tunkevat jokaiseen kolkaan löytäen myös villakoiratkin. Ikkunat huutavat pesua ja osa auringon valosta jää pinttyneiden ikkunoiden ulkopuolelle. No eipähän tarvitse pitää aurinkolaseja sisällä suuren kirkkauden keskellä. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut viimeisten päivien aikana, paitsi se yksi. Huusin ensimmäistä kertaa Ebayn nettimarkkinoilla ja voitin. Se mitä huusin ja voitin oli Alvar Aallon makea juliste 60-luvulta. Toivottavasti posti tuo sen perille tuota pikaa. Laitan siitä sitten postauksen kun saan koko komeuden kotiin.

Iso kiitos taas ihanista kommenteistanne. Ne kyllä piristävät päivääni. Tervetuloa uudet lukijat ja myös pikaisesti visiteeraavatkin vieraat. Aika vain hieman huolestuttaa. Sitä  kun ei tunnu riittävän mihinkään. Tätä blogiakin olisi mukavampi kirjoitella ja päivittää hiukan useamminkin. Laitan useimmiten vain omia kuvia joten aika ei tunnu riittävän kuvien ottamiseen, muokkaamiseen ja tehdä se vielä liian monella tietokoneella. Ja iso G on vielä pitkään kuvioissa mukana.

Odotan viikonloppua jo innolla. On laskiaissunnuntai ja me menemme ystävien kanssa laskemaan mäkeä. Siitä on tullut jo perinne kokoontua pulkkamäkeen ja sen jälkeen ollaan tultu meille ja syödään laskiaispullat kaakaon kera. Kaikki istuvat pöydän ääressä pitkissä kalsareissa ja se on kyllä näky. Käväisin pikaisesti tänään kirpputorilla, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. Tyhjin käsin en päässyt kaupasta ulos. Sadas postaus lähestyy. Jännää!

Mukavaa iltaa kaikille!

Halauksin
-S-

9 kommenttia

 1. postaa ihan omaa tahtiasi, yhtä innolla olen lukemassa täällä jokaisen jutun :)
  Tiedän tunteen kun aika ei riitä kaikkeen mitä haluaa tehdä. Ja kun tekee, haluaa tehdä hyvin ;)
  KAUNIIT KUVAT kuitenkin taas!
  Odotan kirppislöytöjä...ja julistetta! Ja pakko tunnustaa, että on sittenkin kiva kun laitat suomeksikin. Voin kommentoida tekstiäkin :D

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, nuo matkalaukut ja tuoli..ne on upeat:) ja valo kruunaa kaiken. Älä ressaa ajan puutteesta, lukijat pysyy kyllä mukana jotka on pysyäkseen :) Se julistejuttu on mahtis! :) ja nyt mä taas kuolaan noita matkalukkuja :)... tyylikäs kuva.
  Mukavaa iltaa sulle :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään tyylistä. :) Laskiaissuunnitelmat kuulostaa hauskoille. Kalsarit ja pullat, mikäs siinä! :)

  VastaaPoista
 4. Great photos! I've never heard of Shrovetive, but it sounds fun. :) I hope you can get your computer problems sorted out soon. It sounds frustrating.

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän nappikuva tuo toinen kuva. Olispa toi meiltä:)

  VastaaPoista
 6. Inspiroiduin noista kuvistasi. Tykkään tuosta ruskeiden, mustan ja valkoisen yhdistelmästä! Tuo tuoli on ihana! Taidan itse istua juuri samanlaisella parhaillaan...

  Toivottavasti laskiaissunnuntaisi on mennyt paremmin kuin suunnittelitkaan. Niin ja aika ei tosiaankaan tunnu nyt riittävään mihinkään :) Mutta yritetään nauttia silti täysillä tästä kaikesta!

  VastaaPoista
 7. I hope you had a nice weekend!

  Hug from Johanna

  VastaaPoista
 8. Voih kiitos taas ihanista kommenteista!
  Thank you so much for you lovely comments!

  Heidi: Kiitos kaunis ja ihana kommentti =) Kirpislöydöt on vielä kuvaamatta ja julistetta odotetaan kuumeisesti. Kiva, että nyt on mukavampi kommentoida, vaikka aina sinun kommentit ovat piristäneet.

  A kiss from the past: Kiitos kommentista. Raahaisin noita matkalaukkuja enemmänkin kirppareilta, mutta tilat tuntuu loppuvan =) Mukavaa iltaa myös sinulle!

  Miia: Kiitos =) Sunnuntai sujui mukavasti laskiessa ja pullaa syötiin todellakin pelkillä kalsaripuvuilla =)

  Suzanne: Thanks, computer problems are pretty much gone. The new hard drive is working well =)

  Selma: Kiitos ihanasta kommentista =) Mutta kaunista on teilläkin =)

  Sini: Kiitos, Tuo tuli vanhus tuli mukaan Keski-Suomesta viime kesänä. Kuuluu mun lemppareihin. Meillä noita tuoleja tuntuu riittävän ja aina voisin hamstrata lisää =) Sunnuntaina oli huippu kivaa. Pulkak kulki ja aurinko paistoi. Pullia tuli syötyä liikaakiin, joten on nyt tiukka paluu normaaliin ruokavalioon. Mukavaa viikkoa!

  Vardagskärlek: Tack Johanna. Min veckoslut var jättekul. jag hoppas att din var också bra. Kramer

  VastaaPoista
 9. Oh Suvi I can't tell you how FUN it is for me to read your posts in English....I REALLY CAN 'hear' your accent....You sound ADORABLE....!!

  OH YES....I SO know what you mean about time....Can you believe we are in the SECOND week of March already....?? Just FIVE more hours in EVERY SECOND day would be so helpful dont you think....hahahahahaha....I bet even then we would ask for MORE time....!!

  I can't wait to see you Treasures from the Flea Market....!

  Cheers for now Lovey,
  Tamarah :o)

  VastaaPoista