Back to Everyday LifeHello everyone after a long break! It's good to be back. My vacation with my husband was great. The weather in up North was amazing. Sun was shining and it's was over +10. Really nice! I did try to find some time to make some comments to your beautiful blogs. The internet connection didn't work the best. Maybe it was a good thing. Even this blogging is so much fun, sometimes you need a break from everything.

I tool some pictures of my Arabia's "collection". It's small, but a good start. I keep my cups in the dish closet that we got from my husband's parents some time ago. I wanted a funky color to pop out from the closet so I picked up this blueberry color. Sometimes I wonder if it should be white, but for now it can stay as it is. The yellow cup on the right in the first picture is my newest find from flea market.

I got some new letter sings. B and S are my favorite ones. Feel free to contact if you are interested fallenforanoldchair@hotmail.com  =)


Heippa kaikki pitkästä aikaa! Loma teki terää ja arkeen paluu tuntuu taas mukavalta. Lomakelit suosivat meitä onnekkaita. Plus 10 oli parhain lämpölukema. Lauta kulki mukavasti, vaikka iltapäivisin oli mäet jo aika sohjoa. Hauskaa oli kuitenkin. Yritin löytää aikaa myös bloggailuun, mutta yhteydet eivät aina toimineet ja joskus on hyvä ottaa lomailua tästäkin, vaikka hauskaa tämäkin on.

Otin muutamia kuvia Arabia kokoelmastani. Pienihän se vielä on, mutta hyvä alku. Säilyttelen kuppeja 50-luvun kaapissa, jonka saimme mieheni vanhemmilta. Kaappi sai aika rajun värin silloin tuunatessa. Ovet kätkevät sisälleen mustikan värin. Olen pohtinut, että pitäisikö maalata valkoiseksi, mutta toistaiseksi saa olla juuri noin. Ensimmäisen kuvan oikeanpuoleinen keltainen kuppi on uusin kirppis löytöni.

Sain lisää vanhoja mainosvalokirjaimia. S ja B ovat lemppareitani. Jos olet kiinnostunut kirjaimista, ota yhteyttä fallenforanoldchair@hotmail.com =)

Have a great week everyone!!! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!!

HuGs
-S-

11 kommenttia

 1. Olalaa! Sulla on tuolla Arabian kuppikokoelmassa tuo ruutu-kuvioinen kuppi! :D
  Mulla on kaksi herttasydäntä :) Ostin ne sata vuotta sitten kirppikseltä tietämättä mitä edes ostin,maksoivat 5mk. Myöhemmin sain tietää mikä on Arabia ja tästä sarjasta enemmän.

  Kivaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Heips Ruusa: Olen törmänny samaisiin kuppeihin Kolme Kolikkoa nimisessä paikassa. Sieltä löytyi koko pelikorttisarja. Ruutu-kuppi tupsahti vastaan viime syksynä. Oli niin sympaattinen, vaikka lautasta ei ollutkaan, joten pakko oli ostaa. Olet saanut omasi hyvään hintaan, vaikkakin siitä on aikaa. =) Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hei! Täällä toinen kuppien kerääjä :) Mulla kuppipareja vähän yli 50, käytössä aina tarvittaessa ja varsinkin juhlissa ihanaa kattaa niillä. Väreinä mulla on sini-valkoisia, kelta-valkoisia ja ruskea-valkoisia.
  Keltainen kuppisi, se tuorein löytö, on nimeltään Retikka.
  Mukavaa keräilyä ja kevättä Sinulle!

  VastaaPoista
 4. I'm glad you enjoyed your vacation!
  I love that "h"! I'm sure international shipping would cost an arm and a leg and maybe a kidney, too. But it's great!

  VastaaPoista
 5. Mahtavat kupit ja tiedät mitä tykkään noista kirjaimista! B kutkuttelee kovasti? Ette satu ajelemaan täällä päin....

  VastaaPoista
 6. Kiva, että reissu oli onnistunut! Ja tuo on loistava kuppikokoelman alku. Näyttää hienolta! Ja mistä ihmeestä olet haalinut noin kivasti noita mainoskirjaimia? S ja a on mun suosikkeja. Vähän himoitsen niitä... :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuppeja!! Siis todella herkullisia kuvioita ja vareja, nam! Ja hei, ei se maara vaan se laatu ;)

  VastaaPoista
 8. Nuo kirjaimet on upeita! laitampa sulle s.postia :)

  VastaaPoista
 9. Hei Ellis! Mukavaa, että piipahdit blogissani ja kiitos kommentistasi. Kävinkin jo kurkkaamassa sinun blogiasi =) Sinun kuppi kokoelmasi on ihana.

  Hello Suzanne! Yeah It would cost a lot. Sorry that I'm not traveling that way so I could bring it with me =)

  Moi Selma! Se B-kirjain sai jo uuden kodin heti postauksen jälkeen, mutta muutama muu on vielä jäljellä. Itseasissa pitikin kysellä sulta vinkkiä vanhaintavara kaupoista, mutta laitan sen sulle sähköpostiin.Ajellaan meinaan siihen suuntaan...

  Hei Sini! Kiitos kaunis =) Mieheni on työnpuolesta löytänyt jotain ihme kirjainkätköjä. Ne on kyllä ihania, mutta ei niitä kaikkia voi säilyttää. Laita postia tulemaan, jos himo saa ylivallan =)

  Moi Eryah! Se on totta. Laatu ratkaisee =) Ja onneksi niitä on vielä minuakin varten. Metsästäminen on hauskaa ja löytäminen ihan mahtavaa!

  Moi Jonna! Kiva kiitos =)

  VastaaPoista
 10. Hello SWEET Suvi....!

  I'm GLAD you enjoyed your time away....And I AGREE....Sometimes it IS nice to get away from EVERYTHING.... :o) !!!

  I am HEAD OVER HEELS in LOVE with your Arabia coffee cup collection....They are D-I-V-I-N-E....I have decided just now after seeing yours that I MUST collect them too....They remind of Catherine Holme & Orla Kiely....I DON'T have ANY of these pieces either but if I find 'em....They'll be coming home with me....!!

  I'm YET to respond to your last email but PROMISE I will soon....In the mean time, I HOPE you're having a SPLENDID week....!

  Cheers from Oz,
  Tamarah xx

  VastaaPoista
 11. Kiitos tuhannesti lähettämistäsi mainoskirjaimista. Sain haettua ne vasta eilen postista ja voi vitsi ne oli just semmoset, mitä oon aina halunnut... Tehtiin kyllä hyvät kaupat!

  Lystikästä Pääsiäisen aikaa ja mukavia bloggaushetkiä Sinulle :)

  VastaaPoista