Best Break Ever!


My table looks like this at this moment. Books all over and papers waiting. I had a great start to this weekend. My mom and I made a little treasure hunt and also enjoyed a beautiful concert by Club 4 Five and UMO in Lahti. The concert was absolutely amazing and the treasure hunt a success. If you want to read more about the trip and place check it out here. There you will find a blog called sellariina. It my mom's and mine. Mostly my mom has been the writer but I do it sometimes also. Sellariina is about achieving dreams. Making own crafts with own prints. And something that a mother and daughter can do it together and having a great time. This concert and treasure hunt was a great break from my Master's Thesis. I made some great finds, but  I'll put pictures later...


Olohuoneen pöytäni näyttää tällä hetkellä tällaiselta. Kirjoja pinoittain ja papereita vinoittain. Mutta minulla oli aivan mahtava aloitus tälle viikonlopulle. Lähdin äitini kanssa aarteen metsästykseen ja nautimme myös aivan mahtavasta Club 4 Five ja UMO:n yhteiskonsertista Lahden Sibeliustalolla. Konsertti oli mieletön ja aarteitakin löytyi, mutta niistä kuvia sitten myöhemmin, Jos haluat lukea retkestä enemmän käyppä täällä. Sieltä löydät sellariina blogin, joka on minun ja ja äitini yhteinen. Äitini kirjoittelee sitä useammin, mutta yritän aina välillä itsekkin päivittää sivuja. Sellariina on unelmien toteuttamista. Kädentaitoja omilla printeillä. Ja jotain mitä äiti ja tytär voi tehdä yhdessä ja pitää hauskaa. Tämä breakki Gradun teosta tuli tarpeeseen.

Hope you all have a great weekend! Toivon kaikille mukavaa viikonloppua!

HuGs

PS. THANKS MOM!!!!! KIITOS ÄITI!!!!!!!

7 kommenttia

 1. Äitit on niin parhaita.. :D
  hauskaa naputella gradua haukotteleva kissa vieressä :D

  VastaaPoista
 2. Äidit on parhaita...kun äiti käy täällä meillä, niin kyllä me saadaan aikaiseksi vaikka mitä.Toiselta kun loppuvat ideat, niin toiselta löytyy.Pitääkin kurkata teidän yhteiseen blogiin!
  Iloista sunnuntaita!
  Ja ihanaa matkaa tänne <3 Tukholmaan!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sulle opiskeluihin! Tuo on aina ihan vaikuttava näky... :) Ja kivaa, kun sulla on kaikenlaista kivaa tiedossa lähiaikoina, reissuja ja juhlia. Se on ihan parasta!

  VastaaPoista
 4. That's great that you and your mom have a blog together. :) It sounds like a great weekend!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hauskalta yhteiseltä jutulta, että teillä on äitisi kanssa yhteinen blogi. Täytyykin käydä siellä kurkkimassa :) Kyllä niitä taukoja tarvitaan ehdottomasti, muuten ei työt etene!

  VastaaPoista
 6. A kiss from the past: Olet oikeassa, äidit on huippuja. Viiru tosiaan makoilee papereiden ja kirjojen päällä ja ottaa rennosti. Tietokoneen selkämys lämmittää sitä mukavasti =)Aurinkoa!

  Kirsikka: Kyllä yhdessä vietetty aika on mukavaa. Oliskos sulla jotain hyvi vinkkejä Tukholman aarrejahtiin?Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Sini: Kiitos, sitä tarvitaan =) Kaikenlaiset menot on ihania, mutta saattaa hulinan keskellä miettiä niitä laiskottelupäiviäkin =) Mukavaa viikkoa!

  Suzanne: Thanks, it sure was. Have a great week!

  Sara: Juu äidin kanssa ollaan väkerretty yhdessä käsitöitä ja ajateltiin sitten sen pohjalta blogia. Mukavaa viikkoa! =)

  VastaaPoista
 7. Suvi I LOVE your puss & I'm GLAD we are both 'cat people'.... :o) !!

  Isn't it a shame they look so SCARY when they yawn though....Can you imagine if we could yawn as BIG as a cat....YIKES....hahahahaha....!!

  Cheers from Oz,
  Tamarah :o)

  VastaaPoista