Every Day Matters


Another day at home. Feeling the kicks so hard sometimes that it hurts. Today we took pictures of my stomach. I don't know if I'm comfortable enought to put any of them here. We will see. Another friend came over for tea and it was good to see her after a long time. No plans for NYE. Probably just relaxing at home. Nothing much new.

Jälleen yksi päivä kotona. Potkut tuntuvat mahassa todella kovaa välillä. Otettiin masukuvia tänään, mutta mietin vielä uskallanko laittaa niitä tänne. Saa nähdä. Taas sain ystävän teelle ja olikin mukava nähdä pitkästä aikaa. Uudeksi vuodeksi ei suunnitelmia. Todennäköisesti rennosti kotona. Eipä juuri muuta uutta. 

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Oi masukuvia olisi ihana nähdä, jos vaan haluat tänne niitä laittaa. Ihanaa uutta vuotta, teillä on tulossa upea, ihana ja tärkeä vuosi 2012.

  VastaaPoista
 2. No ainakin kivoja kuvia lipaston päällä :) Kai sitä aina yhden mahakuvan uskaltaa laittaa... Mullakaan ei ole ihmeempiä suunnitelmia huomiselle, paitsi se, että aion viettää leväten sen kotona :) ehkä nyt se paras vaihtoehto. Mutta mukavaa kotona olemista ja vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Moikka Villasukka! Juu pitää miettiä vielä sitä kuvaa =) TYKSisssä ollaan taas ja aamusta oli tosi jännää. Mutta onneksi supistukset saatiin rauhoitettua ja menee synnytys ensi vuoden puolelle. Ihanaa uutta vuotta myös teille!!!

  Moi Sini! Mitä sulle kirjoitinkaan...kun täällä taas ollaan. Jukra, että oli jännä viime yö. Onneksi vielä yhtenä kappaleena. Lipaston kuvat on muuten sen samaisen Joelenen kun kerroin sulle. Taitaa minun vuosi vaihtua täällä TYKSissä, mutta sinulle toivotan ihanaa vuoden vaihdetta ja tavataan ensi vuonna =)

  VastaaPoista