I see RED
Today I had to wrap couple more gifts and rush to the post office. These gifts have a long way to travel and I know for sure that they won't be in their endpoint before Christmas. The lady at the post office didn't answer my questions for prices and travel time. All she kept saying that it won't make it till Christmas. I KNOW THAT!! I just need these to send out today. I know this is the worst time to work at the post office. Very busy days before Christmas, so I can forgive for the sweet lady that didn't listen to me at all at the post office. She didn't even heear when I wished a Merry Christmas to her. Poor lady.

Tänään pitikin vielä paketoida ja käydä postissa. Nämä lahjat matkustavat kauas ja tiedän varmaksi, etteivät ehdi päämääräänsä ennen joulua. Postin rouva ei vastannut kysymyksiini koskien hintoja tai paketin matkustusaikaa. Hän hoki vain, että tämä ei ehdi jouluksi. TIEDÄN!! Haluan vain nämä paketit nyt lähetettävän. Tiedän, että tämä aika vuodesta ei ole se paras mahdollinen työskennellä postissa. Kiireisiä ovat päivät enen joulua, joten annettakoon anteeksi postin rouvalle, joka ei kuunnellut minua ollenkaan. EI edes hyvän joulun toivotusta. Voi raukkaa.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Itsekin kävin tänään kirjakaupassa ja kirja jota halusin, joudutaan tilaamaan sinne.Kassalla poika sanoi väsyneesti ensimmäiseksi, ettei tiedä onnistuuko se jouluksi. Vastasin hänelle, ettei haittaa, kunhan se nyt tilataan. Huomaa todellakin myyjien olevan ihan piipussa tästä iänikuisesta jouluhössötyksestä ka kiireestä.

  VastaaPoista
 2. Ihan kamalaa varmaankin olla kaupassa ja postissa töissä näinä aikoina. Ihmiset ovat kiireisiä ja kireitä ja jonoa on ulko-ovelle asti. Olin taas niin stressaantunut ja väsynyt, kun pyörähdin eilen kaupungilla. Kirjakaupassa en oikein saanut edes kirjoja käsiini. Mutta hei, kohta alkavat alennusmyynnit ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunista paketointia! Saispa noin nätin paketin, olen sitä mieltä että paketointi on puoli lahjaa! :)
  Ihanaa joulunaikaa teidän perheeseen ♥

  VastaaPoista
 4. Moi Villasukka! Tuota väsymystä on siis tosiaan liikkeellä. No toivottavasti saat kirjan pian oli se sitten ennen tai jälkeen joulun =)

  Moi Sini! Voi myyjä raukkoja. Ensin joulukiireet ja sitten alennusmyynnit niihin päälle. Mutta toisaalta, musta tuntuu, että joululahjaostoksilla on paljon kireämpi tunnelma kuin alennusmjienkin keskuudessa. Alennusmyynneistä puuttuu se pakonomaisuus, nyt on löydettävä joululahjat meininki! Tsemppää Sini vielä muutama päivä ja kohta pääset maalle =)

  Moi Heidi! Kiitos kovasti. On se kyllä kiva koittaa panostaa lahjojen ulkonäköökin. Ja olihan minun pakko laitta vähän pallokuosia uudella paperilla. Ostin mustavalkoraidallistakin, ettei kaikki kaikki paketit tunnu niin out of fashion =) heh heh

  VastaaPoista