Just Something
I started my morning with a bowl of porridge and DEKO magazine. Yesterdays catch from the flea market was zero, so I drove myself to the mall and visited Benetton's sales. Today I decided to make some sausage soup. Weekend is almost here and I will have my final meds for keeping my contructions away. After Saturday baby can come when it comes.

Aloitin aamuni puurolautasella ja DEKOlla. Eilen kirpuilta ei löytynyt mitään, joten ostarin Benettonilta sain mukavan ale saaliin. Tänään tein nakkisoppaa. Viikonloppu on kohta täällä ja syön viimeiset supistusten estolääkeet. Lauantain jälkeen vauva saa tulla kun on tullakseen. 

HuGs
-S-

5 kommenttia

 1. Ihanasti alkanut aamu :)
  Ja kivoja pikkulöytöjä. Jännittävää ja hyvää vointia sinulle!

  VastaaPoista
 2. Jännittävää! Kaikkea hyvää loppuodotukseen :))

  VastaaPoista
 3. Voi että on kiire pienellä maailmaan. Valtavasti voimia loppuun! Ihanaan perheeseen syntyy vauva.

  VastaaPoista
 4. Ihana seurata sinun elämänvaihetta! Tulee ihan oma ajat mieleen. Nauti ja lepää!

  VastaaPoista
 5. Moi Ruusa! Pienempiä kokoja olen nyt kirpuilta koittanu hakea, jos vaikka tulee tarpeeseen. Kiitos, ja vointeja myös sinulle.

  Heips Eerika! Jännää on tosiaan =) Kiitos kovasti. Mukavaa viikonlopun alkua sinulle!

  Moi Laura! Voih kiitos =) Kovasti jo häntä odotetaan, vaikka ei tarvitsisi olla ihan noin kiire. Saas nähdä kuinka käy. Voi olla, että olen lopulta käynnistyksessä =)

  Moi Selma! Äkkiä se elämä tosiaan muuttuu. Lepo pn tullut tarpeeseen. Yöt ovat aika tuskaisia. Vessassa saa juosta tunnin välein ja vatsa painaa. Meillä alkoi keskiviikko perhevalmennuskin =)

  VastaaPoista