Sunday Morning
Morning sunlight sneaks in to the house so beautifully. Had to snap a pic. This weekend has been really quiet. Nothing has happened. This morning I woke up really early. I made some porridge and I actually made a bit too much so I was going to bake some rolls from the leftover porridge. We might go some flea market hopping, but we will see. Both my husband and I just want to take it easy this morning.

Aamuaurinko hiipii taloon luoden kauniita varjoja. Oli pakko napata muutama kuva. Viikonloppu on ollut tosi hiljainen. Mitään ei ole tehty tai tapahtunut. Heräsin tänä aamuna aikaisin ja keitin puuro ja sitä tulikin tehtyä pikkuisen liian reilusti, joten ajattelin leipoa puuronlopusta sämpylöitä. Ehkä matkaamme kirppareille, muta katsotaan. Haluamme molemmat ottaa tosi rennosti tänä aamuna. 

HuGs
-S-

5 kommenttia

 1. mukavaa sunnuntaita sinulle! :D upeaa että aurinko kurkkii jo! muakin houkuttaa vähän noi kirpparit..katsoo nyt minne ehtii :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan lepppoisaa! Täällä on aivan pilvistä ja valo harmaata. Oiskohan täälläkin kirppiksiä tänään auki... Vietän myös rentoa päivää ja ehken viitsi edes ulos lähteä :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin oli aikaisen aamuheräilyn ja pikkuisen aamuajelun jälkeen ihan "lazy sunday"-fiilis :)

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kuullostaa rentouttavalta.Tänään tosissaan on ollut upea auringon paiste. Mekin olimme 1,5 tuntia kävelemässä ja nauttimassa ulkoilmasta. Ihanaa sunnuntai iltaa.

  VastaaPoista
 5. Hei A kiss from the past! Toivottavasti sinulla oli leppoisa sunnuntai iltahämärään saakka. Multa jäi kirpparit väliin, mutta kerkiihän sinne toisellakin kertaa =) Mukava alkanutta viikkoa!

  Moi Sini! Jäi ne kirpparit sitten väliin, mutta kaveripariskunta tuli yllärikäynnille, joten sämpylät vaihtuivat rahkapiirakan tekoon =)

  Moi Ruusa! Laiskat sunnuntait ovat parhaita. Toivottavasti viikkosi on alkanut mukavasti!

  Moi Villasukka! Miten mahdan päästä tästä tekemättömyydestä kun sen aika tulee =) Mutta kävelyjä odotan jo innolla =) Toivottavasti viikkosi on alkanut mukavasti =)

  VastaaPoista