One Saturday in FebruaryOur living room still doesn't have curtains. Yesterday I had some sewing vibes so now the curtains are ready. All they need is ironing. My brother's family is on their way to see our baby girl. My nephew is exited to see his little cousin. From the store I picked up some sweets and also Deko was on sale. Now I need to grab on vacuum cleaner so I hope you all have a great weekend!Olohuoneessamme ei ole vieläkään verhoja. Eilen sain vihdoinkin ompelufiiliksen ja surautin verhot valmiiksi. Nyt ne odottavat silitystä. Veljeni perheineen on tulossa kylään vauvaa katsomaan. Veljenpoikani on innoissaan uudesta pienestä serkusta. Kävin kaupasta hakemassa vähän herkkuja ja Dekokin tarttui käteen. Nyt pölynimurin kimppuun. Mukavaa viikonloppua kaikille!

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Mukavaa viikonloppua sinnekin!
  Toivottavasti vauva-arki rullaa ihanasti! :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti viikonloppu on sujunut kivasti! :) Oot ollut kyllä ahkera... mä oon vaan laiskotellut ja lueskellut (tosin en oo muuta jaksanutkaan).

  VastaaPoista
 3. Voi mahottomuus, mihin se aika oikein katoaa...

  Moi Ruusa! Sitä on jo kohta edessä uusi viikonloppu. Toivottavasti viikkosi on kulunut mukavasti. Meillä haetaan uusia uni ja syömisrytmejä =)

  Moi Sini, vihoinkin sain aikaseksi vastailla tänne ja mailiinkiin. Toivottavasti viikkosi on kulunut mukavasti.

  VastaaPoista