Under Construction


If I have been busy inside the house, my husband has been really busy outside the house. I'm so happy to see some real results. Here is couple before/after shots of our " garage". It's full of rocks so there will never be a garage, but we decided to make it look a bit more nicer by putting a wall with a window and door. There was also a floor made inside so we can use it like a storage and put bikes and lawn mower in it. It still needs more work to be done and the whole foundation will be painted into dark grey.Jos minä olet touhuillut talon sisällä ahkeraan, niin on myös mieheni touhuillut pihalla. Mukavaa nähdä todellista muutosta ja tuntuukin, että hommat ovat hiukan edenneet. Tässä ennen/jälkeen kuvaa "autotallista", joka ei koskaan tule olemaankaan autotalli, koska se on täynnä kalliota. Päätimme kuitenkin tehdä siitä varaston ja saada näin talon ulkönäkökin kohennettua. Sisälle on valettu lattia, jotta saadaan pyörät ja ruoholeikkuri sinne säilöön. Töitä vielä riittää. Ovi ja rappaus puuttuu ja lopulta koko seinä maalataan niin kuin koko kivijalkakin tumman harmaaksi. 

Have a great week everyone! We have one week left and off we go to Canada again.

Mukavaa viikkoa sinulle! Meillä on viikko vielä odotusta ja sitten lennetään Kanadaan. 

Hugs
-S-

7 kommenttia

 1. Vautsi! Taitava mies sulla :). Meidän viikon Pariisin reissu meni erittäin hyvin pikku miehen kanssa. Tultiin pari päivää sitten takaisin kotiin.

  VastaaPoista
 2. Moikka Villasukka!!!! Ihana kuulla susta. Olenkin jo aatellu, että mitäs sulle kuuluu. Kiva kuulla, että matka meni mukavasti. Meillä on jo kova pakkaaminen käynnissä. Tai ainakin listat on tehty ja tavaroiden kerääminen aloitettu ja matkalaukut on jo otettu esille. Kovasti kyllä jo odotellaan matkaa. Mites teillä pikku mies reagoi nousuihin ja laskuihin?

  VastaaPoista
 3. :):).Nousut sujuivat molemmilla lennoilla ilman ongelmia. Menomatkalla laskuissa korvissa alkoi sattua ja hän itki. Tulomatkalla hän oli onneksi yö unilla, joten hän ei reagoinut mitenkään. Meillä oli matkassa mukana manduca ja kantoliina. Hän viihtyi erinomaisesti niissä.
  Hurmasi siellä kaikki ranskalaiset. Siellä oltiin kyllä erittäin lapsi myönteisiä. Ainut mitä saatiin etsiä oli äidinmaidonkorvike. Tetroissa ei löytynyt nestle ollenkaan, mutta onneksi jostain löydettiin nestlen jauhetta josta saatiin tehtyä niinkuin kotonakin tehdään.
  Hyvä, että pakkaatte jo. Mekin aloitettiin hyvissä ajoin. Menee paljon paremmin sitten loppu härdelli ennen lähtöä. Nyt aika kuluu mukavasti täällä pyykkiä pestessä ;).

  VastaaPoista
 4. Meillä on lähtö kahdeksan aikaan aamulla, että syödään varmaan just siinä paikkeilla, jos tämän hetkiset rytmit pitävät yhtään paikkaansa. Ollaan päätetty ottaa muutamia tetroja mukaan ja jauhetta sitten myös varuiksi jos sieltä ei mieluista korviketta löydykkään. Meillä on myös manduca. Se on ihan must =) ostettiin melkein hetikohta kun neiti syntyi. Olen ollu tosi tyytyväinen. Meillä on Lontoossa vaihto ja saadaan odotella siellä viitisen tuntia. Harmi juttu on se, että matkarattaat täytyy laittaa ruumaan. Olis ollu kylä tytölle mukavampi kölliä rattaissa se aika. No minkäs säännöksille mahtaa. Täkkiä sit vaan mukaan ja torkutaan niillä lentokenttä tuoliriveillä =) Saas nähdä miten meillä lennot menee. Eiköhän ne ihan kivasti kuitenkin =) Pyykkivuori on varmasti edessä meilläkin

  VastaaPoista
 5. Hyvaa Kanadan matkaa! Itsella kesa meni muualla kuin blogistaniassa, ja ihan hirrrrveesti luettavaa sen vuoksi. Tovi meni tan sunkin blogin parissa, ja pakko sanoa, etta se tyttaren huoneeseen tuunaamasi hyllykko on aivan huisin hieno :)

  VastaaPoista
 6. Tervehdys Eryah ja kiitos kovasti. Täällä on jo jännitys katossaan. Kiva, että sinäkin olet palannut blogistaniaan. =)

  VastaaPoista