I'm here....between books and papers...
My reason for disappearance is my Master's thesis. I have finally started doing it like crazy. I want to graduate before my child-care leave ends. I have been spending my time with my daughter and at nights and weekends I've been at the Univeristy library. I can't concentrate at home so it's been easier that way. I also got a 11 questions challenge from Elina. Thanks, I will get back on that later...

Syyni katoamiseeni on jo ahdistuksen partaalle vienyt graduni. Nyt olen saanut itseäni niskasta kiinni ja olen saanut sitä oikein urakalla eteenpäin. Haluan tottavie valmistua ennenkuin tämä hoitovapaa loppuu. Olen viettänyt päivisin aikaa tyttäreni kanssa ja illat ja viikonloput ovat kuluneet yliopiston kirjaston penkillä. En pysty keskittymään kotona, joten se on ollut helpompaa näin. Sain myös hauskan 11 kysymyksen haasteen Elinalta. Kiitos, palaan siihen myöhemmin...

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. I admire you!!!! you must be so so tired...but, please, don´t leave...continue to the end of the road. It´s no so far!
  Love
  Lauren

  VastaaPoista
 2. kiva kun tulit huikkaamaan, missä menet.. paljon paljon tsemppiä gradutyöhön! Hieno juttu, jos olet saanut iltaisin ja viikonloppusin puristestettua energiaa vielä opintoihin.. Kyllä se sieltä valmistuu, ihan varppina!

  VastaaPoista
 3. hei, ihan kuulla susta!! tsemppiä gradun kanssa =) ja palailet taas "paremmalla aikaa"....

  VastaaPoista
 4. Thanks Lauren!!! You are so sweet <3

  Moi Eerika! Nyt ainakin tuntuu hyvältä. Tänään on gradutapaaminen ja toivottavasti saan vähän apuja taas sieltäkin =)

  Moi Heidi! Ihana kuulla sustakin =) Kiitos, kyllä se tästä kun osaa vaan organisoida oikein. Kun on draivi päällä niin nyt täytyy vaan antaa mennä.

  VastaaPoista
 5. Good luck with your study!!! And I love that letter B!!!! :-)

  VastaaPoista
 6. Hey Lisanne!! Thanks <3 You are so sweet

  VastaaPoista