More sneaks from J's room


Here's little sneaks again from J's room. I really like the way it's getting together. Light was bad so that's why the soft feeling in the pictures. Before Christmas I made her that little memory board. I used an old frame and painted it white. The back board is from left over wallpapers from fermLiving. We have the harlequin wallpaper in the hallway. I used some thread to put her little toys and slippers to hang on. I love the result even that it's made by me. She still has her lights, but I guess spring is coming so it's time to take them down.

Tässä taas pieniä paloja neidin huoneesta. Tykkään kyllä lookista, vaikka pikkuhiljaa se muodostuukin. Valoa oli vähän tarjolla, joten siksi kuvissa softis fiilis. Tein ennen joulua tuon muistitaulun. Maalasin vanhat kehykset valkoiseksi. Takaseinäänlaitoin ylijäämä tapetit, jotka eteiseen laitettiin. Tapetti on harmaa harlekiini fermLivingiltä. Vähän hammunarua ja siihen pienet tossut ja lelut roikkumaan. Tykkäään kyllä itse lopputuloksesta, vaikka sen itse teinkin. Valot roikkuvat vieläkin taulun päällä, mutta ehkä näin kevään tullen olisi niiden aika jo mennä kaappiin.

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Oi,kovin on söpöä ja ihanaa :)

  Kiitos haasteesta, yritän muistaa paneutua siihen!

  VastaaPoista
 2. Moi Ruusa! Kieltämättä tytön huone eroaa kaikista muista huoneista niin fiiliksen kuin sisustuksenkin mukaan. Romanttista söpöilyä. No odotetaan, että neita kasvaa ja ilmottaa haluavansa vihreät tai siniset tai vaikka ruskeat seinät =)

  VastaaPoista
 3. Ihania yksityiskohtia. Vielä jään kaipaamaan lisää kuvia ;) Toi on niin kiva toi muistitaulu.

  Mulla sormet syyhyäisi päästä sisustamaan tulevalle vauvalle huonetta. Mutta se on tällä hetkellä vielä meidän varastohuone. Sitten kun autotalli-varasto on valmis ja lämmin niin tavarat saa sinne jne... Blääh. Vauveli tulee jo vajaan neljän kuukauden kuluttua ja pitäähän hänellä olla oma huone! Vaikkei meidän poikakaan siis vielä omassa huoneessa nuku. Mutta leikkii kyllä ja puhuu omasta huoneestaan :)

  VastaaPoista
 4. Moi Marianne! Kyllä se aika vaan menee nopeasti. Neljä kuukautta enää. Voi mahtavuutta =) Juu oma huone pitää olla jos siihen on mahdollisuus. Niin minäkin ajattelen. Meillä neiti nukkuu omassa huoneessa aika hyvin, mutta aamuyöstä tulee joskun mein viekkuun nukkumaan. Meillä on täällä yläkerassa kolme huonetta ja se yksi huonehan on vieras/työhuone. Meillä ei vauvaajatuksia ole ihan heti mielessä, mutta huonetta olen jo sisustellut mielessäni =) Siis sitä tulevaa, hih. Jos on edes tulevaa. Nyt on tytön huone niin hempeä ja romanttinen, että saataa olla seuraavassa huoneessa kunnolla väriä ja tapettia. Mutta senä näyttää aika. Nyt ollaan tytön kanssa rauhakseen kotona ja sitten hetkeksi töihin. Oletko muuten ajatellut kuinka pitkäksi aikaa jäät nyt kotiin?

  VastaaPoista
 5. Me luovutettiin noin puolen vuoden yrittämisen jälkeen siitä että poika nukkuisi omassa huoneessaan. "Unikoulua" pidettiin varmaan siitä asti kun oli n. 10kk johonkin puolitoista-vuotiaaksi. Sitten todettiin ettei hän aio tottua omaan huoneeseen ja sänkyyn. Ravattiin varmaan tunnin-kahden välein häntä rauhoittelemassa omaan sänkyyn. Siitä asti on nukkunut taas äidin vieressä :)Ja nukkuu todennäköisesti vielä pitkään. Nyt kun kaikki saa nukkua niin ihan sama missä nukutaan. Mutta on se hänen oma huoneensa tosiaan päivisin mieluisa leikkipaikka.

  Olen suunnitellut olevani tulevan vauvan ja Mytyn kanssa kotona kunnes pienempi olisi noin kaksivuotias. Saas nähdä. Mulla on aika erikoinen koulutus jolla ei täällä meidän kaupungossa ole paljon ovet aukenneet työelämään. Aiemmin siis asuimme Helsingissä. Nyt olen tässä välissä opiskellut hiukan lisää jotta työllistyminen voisi olla helpompaa uuden kotiäiti-putken jälkeen. Varmaanalan siis katsella työpaikkoja kun vauva on parivuotias ja toivon että työllistyn ennen kuin kotihoidontuki-aika loppuu.

  Missä vaiheessa olet itse ajatellut palata töihin?

  VastaaPoista
 6. Nukkuminen sujuu meillä aika hyvin, mutta nyt on tullu toi syöminen. Olen ihan hermona, kun neiti sylkee kaiken ulos. Tuntuu, että maito on ainut mikä kelpaa. On ennen yhtä vuotta syönyt ihan älyttömän hyvin. Kai se sitten elää puhällä hengellä tai jotain. Turhauttavaa vaan tehdä ruokaa ja kaikki sylkeen. No äidin hermot kasvaa tässä samalla =)

  Olen ajatellu olla kotona myös pitkään. Itse olen ollut tai olen vieläkin päikkärissä erkkaopena, mutta nyt tässä opiskelen erkkaopeksi koulunpuolelle, joten tässä hoitovapaan aikana pitäis saada ne paparit ulos ja tarkkoitus olis mennä töihin 2014 syksyllä. Joten neiti on sitten jo kaksi ja puol. Ja pakko myöntää sekin, että työelämän siirtyminen vähän isompien lasten pariin kuullostaa hyvälle ettei rumpa jatku 24/7. Mutta saa nyt nähdä miten koko homma työkuvioiden kanssa menee. Mulla on kaupungille virka ja en haluaisi siitä luopuo ihan heti, mutta en tiedä saanko virkavapaata vai miten sitä sitten etenee. No aika näyttää, mutta huomaan sitäkin jo hiukan ressaavan.

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunista! Mistäs tuo pöllö on?

  VastaaPoista
 8. Heips Rachel! Sori, että kestää vastailla. En huomannukkaan heti kivaa viestiäsi. Se pöllö on Saran käsialaa ja hänet löytää täältä

  http://valkoinenpaatyaita.blogspot.fi/

  Itse en osaa virkata ollenkaan joten turvauduin hänen apuun =)

  VastaaPoista