Just another Monday
Today J woke up at 6am. Just tiny bit too early for me and it was early for her too. She crashed around 8am already and slept for two hours. I had time to enjoy my breakfast and painted some more. My husband is sick again and came back early to home from work today. We still had some plans that we had to do and he was brave enough to stop by at flea market on the way back. I made some great finds. More about those later. Now it's sauna time. Have a great night!

Tänään J heräsi kuudelta. Ihan pikkiriikkisen liian aikaisin minulle ja myös hänelle. Hän sippasi jo kahdeksan aikoihin ja nukkui parisen tuntia. Sinä aikana minä nautiskelin aamupalan ja sain maalattua jakkaran toiseen kertaan. Mieheni tuli ajoissa töistä kotiin, koska on taas kipeä. Meillä oli kuitenkin pakollisia menoja ja takastulomatkalla hän on urhea ja jaksoi tulla yhteen kirppariin. Tein kivoja löytöjä, joista myöhemmin lisää. Nyt on aika mennä saunaan. Kivaa iltaa Sinulle!

HuGs
-S-

3 kommenttia

 1. Meillä herätään joka aamu klo 6. Hyvin poikkeuksellisesti 6.30 tai vähän sen jälkeen. Yleensä klo 6. :)
  Minusta se on liian aikaisin, mutta toisaalta saan aamupalahetkeni 9 aikaan... vaikka taidan yleensä painella takaisin nukkumaan itsekin ;)

  Ihana kuppirivistö!!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Piristävä blogilöytö :) Jäin lukijaksi.
  Tulen mielelläni pian uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Moi Ruusa, meillä on täällä taas niin touhu päällä etei ehdi koneelle kunnolla istahtaa. Tuntuu tuo kuden aikataulu jämähtäneen nyt meillekin. No positiivisena uutisena on toisaalta se, että neiti menee ajoissa nukkumaan ja oikein reippaasti. Kivaa loppuviikkoa myös sinulle!

  Hei Siili, kiva kun löysit tänne ja kiitos paljon. Piristää kyllä kommenttisi kummasti päivää =) Tervetuloa vaanuudelleen!!

  VastaaPoista