Awesome Day

I haven't been active here lately, but I have been cleaning like crazy, sewing and trying to make everythign ready for this day. It was a long day, but lots of fun. I want to thank Maija and Johanna with big hugs. You made my day!! Now waiting on the results...

En ole kerennyt täällä mitään päivittelemään, mutta on pitänyt kiirettä siivouksen, ompelun ja muun sähellyksen kanssa, jotta kaikki mahdollinen olisi valmiina tätä päiää varten. Oli pitkä, mutta mukava päivä. Siitä kuuluu iso kiitos halauksien kera Maijalle ja Johannalle. Mahtava päivä!! Nyt vain odotellaan...

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Hii! Sama setti käväisi meilläkin tuossa talvella :)

  VastaaPoista
 2. Oih, koskas teidän kotia saa ihastella paperiin painettuna?? =)

  VastaaPoista
 3. Justiinsa tuossa parisen viikkoa sitten lehti pelmahti ulos! Mitens teillä? Täytyykin katsella aviiseja nyt sillä silmällä!

  VastaaPoista
 4. No höh, miten mulla se on mennyt ohi. Pitää saada se lehti käsiini =) Meillä ei tiedä vielä, katotaan miten kodin kuvalehti sen haluaa =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja halaukset teille sinne! Päivästä jäi mukava ja inspiroitunut olo, mieskin ihmetteli miten olen niin harvinaisen hyväntuulinen :-) Teillä oli jotenkin niin kotoisen lämmin tunnelma. Ihana perhe ja koti!

  VastaaPoista
 6. Sounds great!!! I am curious about the result! And I love your Andy Warhol poster!!! I am such a fan, but they are only in Stockholm for sale :( But I can admire it at your place! :)

  Love Lisanne

  VastaaPoista
 7. Voi Kiitos Johanna!! Minustakin oli hauskaa tavata sinut =) Olen myös lukenut blogiasi (sitä aiempaakin) Ja tykkään sun tyylistä!! Meillä oli J ihan poikki päivästä ja siitä touhusta kun piti olla esillä. Unet siis maistuivat aika nopeasti.

  Hey Lisanne!!! Thanks dear. I have to say, I'm pretty excited too. =)

  VastaaPoista