Menu for Three
Summer is one of those reasons that more money is spent. You might want to cook less beacuse it's warm so you eat outside more. Every grocery store bill seems to be bigger with all the treats you want. It seems easy to put on a neutral gear and just go with the flow. My husband and I got tired of putting expired food to trash can so we decided to make menu's for the week and try to buy only what we need from the store. Hopefully we can save up some with this way. I still want my ice cream even it's not in the list  =)

Kesä tuntuu olevan yksi syy siihen, ett rahaa vain kuluu enemmän. Ei ehkä jaksa kökkiä kuuman hellan edessä, jos aurinko paahtaa ulkona. Tulee helposti syötyä ulkona enemmän. Myös kauppalaskut tuntuvat nousevan pilviin kaikkien herkkujen myötä. Tuntuu kuin vaihtaisi vain vapaalle ja antaisi mennä. Mieheni kanssa kyllästyttiin heittämään roskiin jo päivämääränsä ylittäneitä ruokia, joten päätimme tehdä aina viikoksi ruokalistaa. Jos vaikka saisimme hiukan karisttua ylimääräisiä menoja. Jätskin kyllä ostan, vaikka ei olisikaan listassa =)

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Niinpä, meillä vähän sama homma.
  Jossain vaiheessa tein aina ruokalistan pariksi viikoksi eteenpäin ja kerran viikossa käytiin kaupassa-siinä säästi kyllä aikaa, rahaa ja hermoja.
  Sitten se lipesi vauvan tulon myötä ja taas ollaan ihan hunningolla :D

  Pitäisi palata ruotuun..varsinkin, kun on yksi syöjä lisää.. ;)

  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut sama juttu Ruusa eli kokeiltu on aiemminkin, mutta jossain vaiheessa se vain jäi, mutta katotaan nyt kuinka pitkään tällä kertaa jaksetaan. Mun tarvis vaan rohkeasmmin ruveta kokeilemaan uusia ruokalajeja. Meillä tuntuu olemaan ne samat aina pöydässä viikosta toiseen. Ehkä tällä tavalla sais jotain uuttakin aikaiseksi. Mutta toisaalta kun on myös tuo yksi syöjä lisää niin pysytään aika perus ruuissa. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tehdä ruokalistaa. Itsellä tuppaa olemaan sama ongelma, kun ruokaa ei vain viitsi tehdä. Onneksi mies on innokas grillaamaan, joten se pelastaa yhteiset vapaat. :D

  Kivaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 4. Meillä on Jenni sama homma, ei vaan jaksa tehdä ruokaa =) Meillä mies osaa kans kokata, mutta mausteita ja mkuyhdistelmiä hiukan pelkään välillä =) Kivaa viikkoa myös sulle!

  VastaaPoista