Relax and Swing away
It's been so quiet in my blog lately. I have used more instagram to post my greetings. I don't even know where to start. Our veranda is coming up. It realy looks like a part of our house already. I started to do crossfit and I'm loving it. After a month you can see some results already. I'm getting some muscle. J has grown so much. So many words and sentences are coming out. Autumn is here. Leafs are turning yellow. J and I are starting a music play school this autumn. Our little god daughter S turned 1-year. Traveling plans are coming together (little). I have many hopes and things to do this autumn before winter comes. I'm optimistic. It's girls night out tonigh. Hope you have a great weekend! And thanks for stopping by even it's been so quiet here!!!

Viime akoina blogini on ollut hyvin hiljainen. Olen käyttänyt enemmänkin instagramia kuulumisten päivittämiseen. En oikein edes tiedä mistä taas aloittaisin. Meidän veranta on noussut jo pystyyn. Ulkolaudoitus on myös aloitettu. Alkaa näyttämään jo osaksi tätä taloa. Aloitin myös crissfitin ja tykkään kuin hullu puurosta. Jo kuukauden jälkeen näkee tuloksia. Saan vähän lihaksia. J on kasvanut vaikka kuinka paljon. Sanoja ja lauseita pulppuaa koko ajan lisää. Syksy on tullut ja lehdet alkaa kellastua. Me aloitamme Jiin kanssa muskarin ensi kuussa. Meidän pieni kummityttömme täytti jo vuoden. Matkasuunnitelmia on jo lyöty hiukan kasaan. Paljon on toiveita ja tekemistä tälle syksylle ennenkuin talvi tulee, mutta olen optimistinen. Tänään on tyttöjen saunailta. Toivottavasti sinulla on mukava viikonloppu! Ja kiitos, että jaksat poiketa täällä blogissani, vaikka onkin ollut hiljaista!!!

HuGs
-S-

Ps. our office got a new swing  Ps. meidän työhuoneessa kiikku uusi keinu

3 kommenttia

  1. Kiva keinu, meillä on terassilla vähän samanlainen.:) Ja oli hauska löytää tänne Instagramin kautta. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kun löysit tänne =) Viimeakoina olen ollut hieman laiska päivittämään blogia, mutta kyllä täällä joskus jotain tapahtuu ja sitten tapahtuukiin rytinällä. Mutta onneksi on instagram =) Oikein aurinkoista ja ihanaa viikonloppua myös sinulle!!!

    VastaaPoista
  3. Hei mistä tuo teidän ihana riipputuoli on? :)

    VastaaPoista