Oatmeal Cookies
I was craving for something sweet and there nothing in the house, so I decided to bake these super fast and easy oatmeal cookies. Yam!

Makean himoon oli keksittävä joku ratkaisu ja kotona ei ollut mitään herkkuja saatavilla. Päätin leipoa näitä super nopeita ja helppoja kaurakeksejä, Nam!

Here is what you need / Tässä on mitä tarvitset

 • 50g marg
 • 1dl sugar/ sokeria
 • 2dl oatmeal/ kaurahiutaleita
 • 1rkl flour/ vehnäjauhoja
 • 1tl baking flour/ leivinjauhe
 • 1 egg/ muna
Melt margarine with sugar ina pot. Mix all ingredients fast together. Divide the dough on a baking sheet. Bake 5-7min in 200 degrees.

Sulata margariini ja sokeri kattilassa. Lisää loput aineet ja sekoita nopeasti. Jaa taikina pellille ja paista 5-7 min 200 asteessa.

HuGs
-S-

5 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä :) Oon miettinyt jonkinsortin keksien leipomista ja ainakin koko tämän kuukauden ajan... :D

  VastaaPoista
 2. Mä on viimeakoina innostunut leipomaan aikalailla. Tiistaina on taas muksujen vaatekutsut ja pitää kehitellä taas jotain hekkuja. Taidan tehdä sitä omppupiirakkaan, mun on nyt moneen otteeseen sitä tullut tehtyä ja on hyväksi koettu.

  VastaaPoista
 3. Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

  Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

  Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


  Ystävällisin terveisin,
  Etsiresepti.fi

  VastaaPoista
 4. Oi nam nam! Meidän mummo teki aina näitä, kun oltiin lapsia. Meidän kekseissä oli tosin myös rusinoita, ja ihan parasta oli, kun sai syödä taikinan loput kulhosta. Ehkä teen näitä viikonloppuna.:)

  VastaaPoista
 5. Hei Anna, nämä on kyllä herkkuja. Rusinat voisi olla tosiaan hauska lisä =) Pitääkin kokeilla!

  VastaaPoista