Sleeping Bears with Meringue



Täällä kotosalla lapsen kanssa ollessa syntyy kaikenlaisia paheita. Teehetket pienten herkkujen kera tuntuu olevan jo ihan arkipäivää. Vastapainoksi saa kyllä riehua boxilla, jotta ei tarvitse koko vaatekaappia uusiksi laittaa. Vaatteista tulikin mieleen, että monen tykkäämä Me&I lanseerasi kevään mallistonsa eilen. Itselläkin on kutsut helmikuun puolella, mutta niistä sitten lisää myöhemmin. Ihan kivoja vaatteita oli tarjolla niin naisille, kuin lapsillekin.

Tänään kävi Polkka Jamin tarjottimella marenkirosmo. Ihana Talviuniset tarjottimen voitin Pinjan kivasta blogista, jossa oli arvonta viime vuoden puolella. Maalausurakka on edennyt jonkin verran ja toivonkin, että huomenna olisi kuvattavaa ja kerrottavaa. Ihan ei suunnitelmien mukaan värit taas menneet, mutta toivottavasti lopputulos tyydyttää niin äitiä kuin tytärtäkin. Tänään alkaakin äidin ja tyttären yhteinen tanssi harrastus. Saapi nähdä millaista lantion ketkuttelua on tiedossa. Kivaa päivää Sinulle!

Today a meringue thief stopped by when having tea. Have a great Day!

HuGs
-S-

PS. Kiitos aivan ihanista kommenteista viimeisiin postauksiini ❤ Thank you so much everyone on your comments in my last posts ❤

2 kommenttia

 1. Tuo Talviuniset kuosi on niin ihana! <3
  Aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin =) Ne lakanat on aivan liian makeat. Ihanaa viikonloppua!

   Poista