Brighter Hallway
Täällä voidaan jo paremmin ja viikonloppuna riitti vauhtia. Ulkoiltiin paljon ja nautiskeltiin kivasta kelistä. Lauantaina käytiin Turussa pyörähtämässä. Ajeltiin Förillä ja syötiin lihapiirakkaa. Sunnuntain käsityö- ja antiikkimessut takana. Käsityömessuilta lähti yksi tilkkukangas mukaan, mutta antiikkimessujen puolelta en tehnyt hankintoja. Pidin kukkaron nyörit sen verran tiukalla, vaikka kaikenlaista kivaa oli tarjolla. 

Illalla vielä mööblatiin huushollia. Mieheni vanhempien vanhasta autotallista löydetty ja tuunattu kaapisto siirtyi yläkerran työhuoneesta alakertaan. Mummin vanha patakaappi sai siirtyä työhuoneeseen. Ilme kirkastui kivasti ja, vaikka kyse oli kymmenistä senteistä, tuntuu kuin tila olisi avarampi. Kaapisto on hieman kapeampi kuin patakaappi. Vielä pitää löytää kaappeihin sopivat laatikot. Tarkoituksena on laittaa pipot, hanskat ja muu pihatilpehööri laatikoihin.

We had a busy weekend. Also some furniture changed places. 

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Olen ikäni asunut Turun liepeillä ja joskus muutaman vuoden Turussakin, mutta koskaan en ole Förillä ajellut..:pitäisköhän tänä keväänä asia korjata..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asuin kymmenen vuotta ihan keskustassa ja Förilä on ajeltu monta kertaa. Parasta on ehkä kesäviikoilla olevat Föri tanssit. Silloin voit heittää valssit ja matka kuluu vielä hauskemmin =)

   Poista
 2. Hei, uusi kiva blogi löytyi täältä! Tuo kaapisto näyttää hienolta, onko sen tuunausprosessista jossain aiempi postaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Ihanaa kun löysit tänne =) Tervetuloa!! Tuon kaapiston vaiheista ei tainnutkaan muuten olla kuvia =( Mutta se oli alkuperäiseltä väriltään myös valkoinen, joten nopealla hiomisella ja pohjamaalilla saatiin kiva pohja valkoiselle maalille. Suurin homma taisi olla noissa kahvoissa, kun ne oli myös valkoisen maalin peitossa ja mies ne hioi ihan puhtaaksi ja käsitteli ne sitten veneeseen sopivalla lakaalla. Pyörät löytyi ihan Bauhaussin valikoimasta =) Kivaa viikonloppua !!

   Poista
 3. Muistelen kommentoineen tähän,mut jäikö sit matkanvarrelle..! Oli sanomassa et aivan ihana kaappi!! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Oli heti saatava miehen autotallista, kun silmät siihen osuivat

   Poista