New Drapes?
Kamera on kyllä jäänyt nyt vähän vähälle käytölle ja on tullut napsittua puhelimen kanssa kuvia. Se vain käy niin mukavasti ja nopeasti ja eri kuvankäsittelyohjelmien suodattimilla saa kivasti särmää kuviin. Joten nyt mennään näillä, kun muutenkin kiirettä pitää. 

Kaivelin viikonloppuna taas keltaisia tyynynpäällisiä olkkarin sohvalle ilmettä raikastamaan. Tammikuussa ostettu valkoinen pöytäliina kangas on ollut kyllä hyvin mieluinen, mutta kesäksi ajattelin räväyttää kunnolla väriä. Löysin huutonetistä sopivan määrän sopivaan hintaan Marimekon Mansikkavuoret kangasta, sitä sinipohjaista ja sen ajattelin laittaa kesäksi pöytään. Saa hieman odotella vielä kaapissa, kun tuntuu liian kesäiseltä. Ehkä sitten valmistujaisiin, joita kesällä sitten juhlitaan.

Tällä hetkellä olohuoneessa ja ruokahuoneessa on valkoiset verhot. Kaipaisin niihinkin väriä, edes pikkaisen. Marimekon Lokki-verhot ovat käyneet mielessä tai sitten Kulkue tai Siirtolapuutarha tai, tai, tai...ehkä pitää vielä hiukan mutustella, kun selvää päätöstä ei ole tullut. Voisihan sitä toisaalta heittää sen Mansikkavuorenkin ikkunaan. Hmmmm...pohdintaan...

Kivaa viikkoa sinulle!

Living room got some color with yellow pillow cases. I think I need a little more color. Thinking about drapes with some color...

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Mullakin on verhot mielessä, mutta en itsekään oikein osaa päättää, että millaiset! Marimekkoa haluaisin ja ystävämyyntikin alkais just sopivasti... :D Iso satakieli -kangas vähän kiinnostaisi kun siinä olis sopivasti väriä mutta kuitenkin muuten aika vaalee. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Sain vihdoin bloggerin toimimaan, mutta sainkin sinut jo instassa kiinni =) Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista