Today feels Good


Meillä vietettiin naistenpäivää herkutellen. Lapsuudenystäväni tuli viettämään meille iltaa ja syötiin hyvin. Jälkkäriksi jäätelöä, marenkia ja kinuskikastiketta. Siinä vaiheessa ei vain ollut enää kamera lähettyvillä. 

Tänään ollut aivan huippu ilma ulkona. Ihan uskomaton valon määrä ja se lämpö, jonka aurinko jo paisteellaan antaa. Ihan mahtavaa! Kävin mieheni kanssa pitkästä aikaa yhdessä treenaamassa ja neidin veimme siksi aikaa vanhemmilleni hoitoon. On se uskomaton tuki ja turva, kun omat vanhemmat ovat lähettyvillä. Isovanhemmista on kyllä suuri apu lastenhoidossa ja muussakin tottakai. Treenin jälkeen äidin ruokapöydän antimiin kiinni, huh kyllä on hemmoteltu olo. Jahka tuo neiti heräilee päikkäreiltä, suunnataan kahville ihanien ystävien luo, joita emme ole nähneet sitten viime kesän. Treffejä ollaan sovittu moneen kertaan, mutta aina on sairasteltu tai muuta ikävää sattunut, mutta tänään nähdään. Tänään on hyvä päivä. 

Yesterday we had some tortillas. Today feels great, training, mommy's great food and coffee with friends that we haven't seen for the longest time.

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa ja pahoitteluni, että vastaaminen kesti. Tuli vähän kirjoitus taukoa, kun se silmä meni tohinoissa.

      Poista