Cleaning CabinetsMuutama päivä sitten tuli Grouponilta oikein hyvä tarjous kirpputoripaikasta tässä ihan meidän lähellä. Olenkin jo tovin miettinyt kaappien tyhjennystä ja tartuin tilaisuuteen edullisesta kirppisviikosta. Kaivoin neidin pieneksi jääneitä vaatteita ja hetken niitä tuli taas hypisteltyä, viikkailtua ja ihmeteltyä tyyliin " onko se joskus ollut näin pieni". Mikä niissä pienissä vaatteissa oikein vetoaa? Toisaalta listasinkin aiemmin mielessä jyllääviä ajatuksia, joten ei se mikään ihme, jos tovi jos toinen viikkailussa vierähtää. 

Onnellisia uutisia ollaan kuultu ystäväpiirissäkin, joten taidan vielä osan vaatteista jättää odottamaan kaappiin siltä varalta, jospa pienet vaaleanpunaiset Espritit natsaa ja muutama muu punainen vaate. Vaikka toiset pienet varpaat ovat omissakin ajatuksissa, ei kaikkea voi ja jaksa säilyttää. Kaapit ovat jo nyt pullollaan.

Suuri kaappien tyhjennysoperaatio saa vielä jatkoa. Toukokuussa täällä meidän kaduilla ja kulmilla järjestetään taas pihakirppis. Laitan siitä lisää infoa lähempänä, jos vaikka pyörit näillä kulmilla. 

Lämmintä auringonpaistetta Sinulle!

I found a great deal for flea market sales. I was going through little J's baby clothes for sales. I just love to fiddle baby clothes. Some of them I will sell and some I will save for later. We heard some baby news from a friend. Have a sunny day!

HuGs
-S-


6 kommenttia

 1. Tulikos sisäinen puhdistautuminen samalla?
  Minä tein alkukeväästä ison kierroksen meillä ja sain kamaa kiertoon ison määrän. Nyt voisi jo aloitella seuraavaa kierrosta. Tulossa kiva bloggarikirppis Espoossa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin =) Tuntuu, että voisin laittaa vielä enemmänkin tavaraa ja vaatteita kiertoon. Okei, onko pientä osviittaa miloin bloggarikirppis järjestetään? Laitat varmaan blogiin ainakin infoa =)

   Poista
  2. Kesäkuun alussa täällä Espoossa, mutta viestittelen siitä kyllä!

   Poista
  3. Kesäkuussa =) No sehän vois sopia kalenteriinkin vielä =)

   Poista
 2. Aivan ihana kaappi!!! Ehkä, EHKÄ minunkin vaatteeni pysyisivät järjestyksessä, jos ne olisivat noin kauniissa kaapissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, se on ton mun miehen tekemä kaappi =) Ulkokuori näyttää kyllä paljon paremmalta, kuin se mikä romumäärä siellä sisällä onkaan =D

   Poista