New PosterOlen muutamassa blogissa ihaillut Fine Little Dayn makeaa vuori-julistetta ja muutamia kertoja itsekkin sitä jo klikkaamassa ostoskoriin kunnes tajusin, että onhan meillä vuorista valokuvia ihan omasta takaa. Kanadassa jo useaan kertaan vierailleena on tullut Kalliovuorilla käytyä haikkamassa ja ihan fiilistelemässä maisemia. En ole aiemmin julistekoossa mitään omista valokuvista tilannutkaan ja nyt siihen tuli oiva tilaisuus. Häämatkalla räpsästy kuva möllöttää nyt olohuoneen seinää vasteen koossa 50x70. Toi taas mukavaa vaihtelua ja rauhoitti huonetta. Ei nyt verrattavissa design tauluun, mutta muisto ihanasta häämatkasta on todella Fine.

I made first time a poster from my own photo, turned out great.

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Ihana taulu ja parempi, kun on itse otettu..:)

  VastaaPoista
 2. Itse otetussa kuvassa on niin miljoonasti enemmän tunnetta ja muistoja kuin toisen ottamassa. Mieletön maisema :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat ovat todella upeat ja paikanpäällä koettuna aivan mahtavat. Ensi vuonna olisi tarkoitus taas mennä näihin samoihin maisemiin. =D Ei tule kyllästymisen tunnetta.

   Poista
 3. Samaa minäkin, itse otettu on parempi kuin design-taulu! Nuo tuolit ovat ihanat: mitä, missä ja milloin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä omassa kuvassa tosiaan enemmän fiilistä ja ne muistot =D Kiitos, tuolit on mummin perintöä. Saivat alkuvuodesta uuden kankaan päälleen kun oli sopivasti IvanaHelsingin kankaatkin alessa. Vaihtelua mustavalkoraidalle, vaikka ihan hauskat nekin olivat.

   Poista
 4. Posteri on hieno sillä oma kuva on aina oma. ja toi on makee!!!
  ja noi tuolit! wooww :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti. Hetki, jolloin kuva otettiin oli ihana eloikuinen ilta. Ihasteltiin auringon laskua. Just niin ällöromanttista, mutta kuitenkin niin ihanaa =D Kiitos, tuoleista tykkään itsekkin tosi paljon.

   Poista