Hallway Out of Order

 

Muutettuamme taloomme kolmisen vuotta sitten pääsimme pelkällä pintaremontilla. Edelliset asukkaat olivat remontoineet hyvällä maulla, joten monia juttuja sai jäädä ja siinä "tilassa" ei suurempia muutoksia olisi muutenkaan voinut tehdä. 

Eteisemme on avara, mutta samalla ahdas. Pikku-verannalta tullessa sisään aukeaa eteistila ja yläkerran portaat. Heti oikealla puolella on IKEAn peilivaatekaappi. Se oli edellisten asukkaiden valitsema ja on ollut tarpeisiimme oikein toimiva. Nyt kuitenkin kaappi on sanomassa sopimuksensa irti. Kaappi on levähtänyt joka suuntaan. Kenkäteline ei pysy enää kannakkeillaan ja peiliovien välissä on jo inhottava rako. Kaappi saa siis lähteä.

Haluan kaapin takana olevalle seinälle ehdottomasti räväkän mustavalkoisen tapetin. Eteisessä oleva harmaa ferm Livingin harlekiini tapetti (vaikka kiva onkin) saa siis lähteä ja tapetti tulisi molemmille seinille. Muuton Dotsit saavat uuden paikan (kunhan keksin mistä). Olen koonnut muutamia tapettivaihtoehtoja, jotka miellyttävät silmää.


 1. ferm Living -Half Moon (kuvalähde)
 2. Scandinavian Designers Wallpaper by Borås -Trapez (kuvalähde)
 3. Marimekko -Frekvenssi (kuvalähde)
 4. Marimekko -Ruutukaava (kuvalähde

kuva
Eteinen olisi tarkoitus muuten sisustaa jo kotoota löytyvillä elementeillä, kuten Artekin naulakolla ja jakkaralla. Kodinhoitohuoneen seinällä keikkuu Artekin naulakko pikaratkaisuna, kun muuttaessamme emme löytäneet sille parempaakaan paikkaa. Jakkaroita on muutama olohuoneessa.

Jotta eteinen pysyy siistinä ja naulakko ei pursua takkeja, on myös makuuhuoneen vaatekaapeille tehtävä jotain. Talvi- ja kesätakeille löytyy varmasti paikka muualtakin kuin kaikki sullottuna yhteen eteisen kaappiin. Totesinkin miehelleni, että nämä pienet projektit tuppaavat kasvamaan. Myös naulakon päälle olisi kiva laittaa jokin säilytyslaatikko tai pussi.

Hmmm... seuraavaksi olisi sitten tapetin valinta...vaatii pientä harkintaa ja ehkä miehen mielipide. Kivaa alkavaa viikkoa Sinulle!

I need to make some interior changes to the hallway. Our old cabinet is falling a part.

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Tuo Ferm Livingin puolikuu on mun suosikki...kattelin sitä meille nimittäin olkkariin :D
  Kivat suunnitelmat!
  Ja ihana mekko muuten tuolla aiemmin, jonka oli ommellut! :)

  Kivaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ferm Living tuntu olevan myös miehen suosikki täällä ja itsekkin siihen olen aika paljon ihastunut. Olis makea nähdä se teidän olohuoneessa. Musta on kivaa kun ihmiset uskaltaa laittaa niin erilaisiin huoneisiin tapetteja. Meillä on olohuoneessa se Tapiovaaran numero tapetti. Minusta tuntuu, että se mielletään helposti työhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Itse halusin sen juuri olohuoneeseen. En olisi osannut ajatella tuota puolikuuta olohuoneeseen, mutta nyt kun sanoit, se kuullostaa super makealle. Laita ihmeessä sinne!!!!

   Kiitos, mekko varmaankin puetaan valmistujaisiin =) Jos suostuu laittaa päälle =D Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Samoin tykkään Ferm Livingin puolikuusta. Se päätyi pojan huoneeseen. Kuvia tulee pian blogiini ;). Meillä oli vanhassa asunnossa tuota harlekiinia. Tykkäsin. Eilen katselin Marimekon myymälässä tuota Frekvenssiä sillä silmällä, että miltä se mahtaisi kotona näyttää. Ei varmaan hullumpaa sekään.
  Tilasin juuri muutaman keltaisen Dotsin. Tosin lopullinen sijoituspaikka ei vielä ole selvillä. Mutta väri on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Tämä fermlivingin tapetti ei ole vielä niin "käytetty" joten on kiva nähdä sun lopputulos =) Tykkään tuosta harlekiinista kyllä, mutta muutoshaluisena uutta päälle =) Joo se frekvenssi on aika hauska. Valinnan vaikeus. Tietysti jos hieman miettii hintaa, niin kallistun ferm livinging tapettiin. Aika iso säästö. Aina ei kuitenkaan kannata miettiä euroja, jotta lopputulos on mahdollisimman miellyttävä ja kestäisi vähän pidempään. =)

   Poista
 3. Mä en oo koskaan ennen kiinnittänyt noihin Dotseihin erityistä huomiota mutta nyt tajusin niiden hauskuuden! Ompa kivat varsinkin keltaisina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin just noihin keltaisiin =) Meille ne tuli sen myötä, että appiukkoni valitti joka kerta kylään tullessaan, kun meillä ei ole mitään naulakkoa. Eivät osanneet laittaa kaappii takkia. No sitten ostettiin nuo. Ovat ajaneet asiansa hyvin. =)

   Poista
 4. Onpa kivat suunnitelmat, tulee varmasti hauska eteisen muutos!

  VastaaPoista