Beautiful Summer Night with Yearning

Toisinaan joku hetki tuntuu niin hyvältä, että hetkeksi unohtaa kaiken muun ja vain nauttii. Nauttii siitä kun aurinko laskeutuu mailleen ja kuulet vain lintujen äänet. Kahvila on hiljentynyt ja ranta ammottaa tyhjyyttään. Et kaipaa mitään tai odota mitään, olet vain siinä ja se on hyvä.

Hetken päästä iso laiva tuuttaa ja havahdut ajatuksistasi. Ohitsesi lipuva laiva saattaa matkalaisia suuren seikkailuun (tai sitten vain Ruotsin risterylle), mutta tunnelma on yhtäkkiä odottava. Huomaan itsekkin taas odottavani jotain ja kaipaavan matkaan. 

Lopun iltaa taisin haaveilla tulevista matkoista ja uusista kokemuksista. Ulkomaan ystäville tuli läheteltyä viestiä, että ikävä nousi pintaan ja toivottavasti pian nähdään. 

Mutta tärkeintä on nauttia hetkestä, jossa elät nyt. Ystävistä, joiden kanssa nämä hetket vietät. Minä sain nauttia mukavan viikonlopun mahtavan ystävän kanssa, kiitos hänelle siitä! (Pariisin kahvilat? Kymmenen vuoden päästä?) Haaveilu on kivaa, mutta ystävän kanssa tuplasti hauskempaa!

Saturday night was so beautiful. Spent it with a great friend wondering where to travel next...

HuGs
-S-

Ei kommentteja