B&W Artek Poster
Viime yö nukuttiin ihan mahdottoman huonosti. Taitaa olla lapsosella jokin vaihe menossa, kun heräilee melkein joka yö ja huutaa. Yskäkin on taas tullut takaisin, mutta onneksi ei vielä kuumetta. Katsotaan miten alkava viikko taas etenee. Ollaanko taas kotona sairastamassa? Toivottavasti ei.

Eilinen meni rauhallisissa merkeissä, mutta tänään on tartuttu niin imuriin kuin villapaaleihinkin. Minä olen painanut ympäri huushollia imurin kanssa jahdaten villakoiria ja mies alkoi villloittaa verantaa. Meinasin jo huikata miehelle, että tulee hakemaan villat täältä nurkista, kun tuntui olevan muutaman lauman verran ainakin. Mutta hei, hommat etenee verannan suhteen, JES!

Artekin loppuunmyynnistä löytynyt juliste ei ole vielä löytänyt paikkaa, joten seilaa olohuoneessa paikasta toiseen. Olin ajatellut olohuoneen senkin päälle, mutta puhdas valkoinen riitelee IKEAn paspatuurien kanssa, mitä muissa tauluissa on käytetty. Noh, voi se tuolla nurkassakin lymyillä vielä hetken aikaa.

I found a Artek poster from their final sale. Can't find a place for it in the living room.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Vielä muutama penkki puuttuu sinun pinostasi (verrattuna julisteeseen) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pikkasen on vielä tuohon matkaa. =) Muutaman voisin vielä kotiuttaa...

   Poista
 2. Muistutit juuri, että imuri pitäisi kaivella itsekin esille tänään. Pitäisiköhän laittaa mies asialle? ;D

  Juliste on hieno. Toivottavasti sopiva paikka löytyy. Vaikka hyvä se on kyllä tuossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy sanoa, että nyt kun muksu on vielä noin pieni ja äidissä kiinni. NIIN kun olen kotona niin siivoan hyvin mielelläni itse =) Saan rauhassa heilua imurinvarressa ja mies hoitaa muksun. Juu passaa tuo juliste tuossa olla... =)

   Poista