Ecological Nosh

Eilen oli kutsuttu jälleen ystäviä  koolle hypistelemään vaatteita. Tällä kertaa saimme ihastella syksyn uutuudet Noshilta.  Kotimainen Nosh Oraganics on ekologinen lasten- ja naistenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteet on kaikki valmistettu luomupuuvillasta. Ihanan värikkäät vaatteet ovat sekä myrkyttömiä, että kestäviä laadultaan ja "kasvavat" lapsen mukana kekseliään mitoituksen myötä.

Tämän syksyn kuoseissa seikkailevat kirsikat, krokotiilit sekä kamerat. Omiin suosikkeihin nousi lastenvaatteista selkeästi kamerat ja kirsikat. Itselleni löysin ihanan keltaraidallisen kietaisumekon, joka sattui olemaan myös mukavassa alessa. Naistenvaaatemallisto oli viime keväinen, mutta uusi mallisto ilmestyy tänä syksynä eli kohtapuolin. Noshin naistenvaatteita saa ostettua vain kotikutsuilla, joten kipin kapin kutsuille tai sitten rohkeasti emännöimään omia kutsuja. Itselleni ei emännän edun myötä jäänyt vaatteile paljoakaan hintaa. Nyt vain odotellaan vaatteiden saapumista. 

Tämä poppoo lähtee tänä iltanan vielä ajelemaan itärajan suuntaan kummitytön 2-vuotis synttäreitä juhlistamaan. Koko viikonloppu ollaan liesussa, mutta eiköhän reissun aikana saada ladattua akkuja uutta tulevaa viikkoa varten. Kivaa viikonloppua Sinulle!

I had a Nosh clothing party yesterday. Beautiful and ecologic clothes with Finnish design.

HuGs
-S-

Ei kommentteja