Throat Cactus and DIY Bunny


Sairastuvasta päivää! Enpä taida muistaa koska olisin viimeksi ollut näin kipeänä, joten bloggailukin on jäänyt liian vähälle. Johan tässä ollaankin ihmeen kauan oltu terveenä siihen nähden miten tässä kodissa on viime aikoina sairasteltu. Lopulta se onni potkaisi minuakin. Perjantaina kävin kääntymässä työpaikalla toteamassa, että minusta ei todellakaan ole töihin. Sain ihan paniikinomaisen kipukohtauksen. Jokapaikkaan sattui ihan tuhottomasti. Kuumeilua on ollut koko viikonlopun ja tällä hetkellä kurkussa asuu kaktus. On kasvattanut piikkejään pidemmiksi, vaikka kuinka on juotu kuumaa mehua, teetä, lääkejuomia ja syöty kurkkulääkkeitä. Siellä se vain asustaa eikä lähde pois. Nukkumaankin olen mennyt kuumien viljapussien kanssa, koska palelen niin paljon. Huomenna siis lääkäriin.

Kuvat olen räpsinyt viime viikolta, kun neiti oli kipeänä. Kummasti nuo pienet ihmiset jaksavat vain touhuta sairauksista huolimatta. Itse olen ihan raatona kuumeen noustessa. Kuvissa vilkkuu myös DIY pupu, jonka ompelin omalla ohjeella kokeilumielessä muutama viikko sitten. Ihan hauska siitä tuli. Jouluksi pitäisi tehtailla muutamia vauvapeittoja ja ehkä pari pupuakin. Saa nyt nähdä miten tämä vointi tästä paranee ja aikaa kaikkeen riittää. Tsemppiä Teille alkavaan viikkoon!

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Mekin sairastelimme viime viikon, joten parempaa ensi viikkoa toivoen... Hei ja jos sulla meni ohi minun arvontani klikkaile itsesi mustavalkoiseen arvontaan http://syvalta.blogspot.fi/2014/11/arvonta-arvonta-arvonta.html

  ja huomasimpa tuon valkoisen naulakon seinällänne, porasin eilen samantapaisen yläkerran aulaan, siitä lisää lähipäivinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit huikkaamassa arvonnasta. Kävinkin jo osallistumassa. En ole tosiaan blogeja lukenut tai omaanikaan päivittänyt sairastelujen takia. Ei sitä iltamyöhään jaksa ja meillä neiti ei nuku enää kotona ollessaan päiväunia.

   Tuo naulakko oli mieheni vanhepieni luota. Kokonaan vihreäksi maalattu, myös koukut. Arvaa oliko kiva putsata maalia hammastikuilla =) =)

   Poista
 2. Voi kurjuus sairastelua. Pikaista paranemista!
  Onpa suloinen tuo pupunen.
  Minä otin kaverin kotoa talteen tuollaiset naulakkokoukut, ne oli ruuvattu johonkin lautaan, ei siis alkuperäiseen naulakkoon. Kunhan taloon asetutaan, niin täytyy suunnitella niille oma naulakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiito ❤ Toivon, että nyt sairastellaan sitten kunnolla ettei tarvitse sitten koko ensi vuonnakaan nenän vuotaa =). Meillä on nuita koukkuja myös irtonaisina. Pitäisi tehdä naulakko niiden ympärille, mutta kunhan joskus kerkiää. Ei sille taida olla vielä oikein paikkaakaan.

   Poista
 3. No sama täällä-taas!! Tytöllä korvatulehdus ja itellä viime viikolla täysin veto pois- eikä vieläkään täysillä..
  Ihan karseeta! Mutta kummallista se on tuo pienten vipellys vaikka kuumettakin olisi! Jaksan ihmetellä!
  Pikaista toipumista sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tsemppiä teille. Kyllä pikkulapsiarki on hurjaa sairastelua. Oli kyllä tiedossa, kun päivähoidon aloittaa, että paljon voi sairastella, mutta sitä väsymyksen määrää itsellä ei osannut varautua. Kyllä se tästä =)

   Poista
 4. Herkän kaunis pupu. Kangas taitaa olla pellavaa?

  Toivottavasti paranet pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Pellavasta on tosiaan tehty. Puuvilla saattaisi olla parempi, mutta pellavassa on se oma fiilis. Täälläkin toivotaan paranemista...

   Poista