Living in the Living Room

Olohuoneesta tuli vihdoinkin poimittua pois punaisest tehosteet. Nythän on jo helmikuu. Eipä ne punaiset tyynyt mitenkään jouluiset olleet, mutta itse mieltää ne jouluiseksi, koska ennen joulua ne sohvalle laitoin. Tyynyjäkin on hetkellisesti karsittu. Muutama mustavalkoinen majailee sohvalla. Kyllä niitä taas lisää ilmaantuu, kun uusia tulee ommeltua. 

Paapiin kankaasta ommeltu pöllötyyny lentelee ympäri huushollia. Välillä se on tytön huoneessa, joskus meidän makkarissa ja nyt näyttää huhuilevan olohuoneessa. Kulkeutuu neidin mukana milloin mihinkin. 

Kiikutin keittiössä olleet vanhat tikkaat olohuoneen nurkkaan. Tuli mukavasti nurkkaan täytettä. Se on ollut alusta asti vähän hankala sisustaa muutenkin. No tikapuut saavat nyt jäädä, kunnes taas mieli vaihtuu. Susanna Vennon taulu löysi myös paikkansa olohuoneen ja eteisen välitilasta.

Meillä on neiti innostunut Salamasta ja katsoikin ensimmäistä kertaa Autot-elokuvaa. "Samala Vii", hän huutaa innoissaan ja kiikkuu olohuoneen nojatuolien välissä. Tällaista tänään meillä.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Kaunista ja voi mikä ihana tyttö! Upeat hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Neidillä on kyllä pitkät ja vahvat hiukset. En ole raaskinu leikata kun etuhiuksia =)

   Poista
 2. Suloinen tytär ja niin keskittynyt elokuvaan :D Mukava piristysruiske tuo sinun verhosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen keskittynyt sen pienen hetken =) Kiitos, mietin pitkään olisiko tuosta meidän olohuoneen verhoksi. Sain huudettua sen kivaan hintaan huutonetistä, joten siinä se nyt on roikkunut tovin. Tykätään vielä !!

   Poista