Love What You Do!


Tänään kävin aivan ylikierroksilla  työpäivän aikana. Eilinen päivä kului rankan palaverin parissa ja sen päälle vielä purkupalaveria. Työpäivän jälkeen oli tehtävä jotain rentouttavaa. Käynti kukkakaupassa teki terää ja kauniit asiat ympärilä saavat kyllä ihmisen voimaan paremmin.Onneksi iltasella käytiin kyläilemässä ihanien ystävien luona ja sain ajatukset hetkeksi muualle, kunnes taas ne nousivat pintaan. 

Aamulla huomasin, että ajatukset pyörivät edelleen eilisessä ja tuntui niin uuvuttavalta. Vaikka teen työtä josta todella pidän, se tuntuu joskus syövän myös sisintä. Huomenna on toinen koitos edessä. Nyt vain toivotaan hyvää yhteishenkeä ja yhteistyökykyä, jotta päästään kaikkia hyödyntävään lopputulokseen. Tätä päivää ovat ehdottomasti piristäneet ihanat pienet aamu-uniset varpaat sekä vohvelikestit pitkän työpäivän jälkeen. Tsemppiä Sulle loppuviikkoon!

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Tsemppihali täältä äippälomalta!♡ -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Anna <3 Sinäkin täällä =) Kiitos tsempeistä, tulee kyllä tarpeeseen!!!!

   Poista
 2. Oi kuulostaa raskaalta.. Herkkänä ihmisenä ainakin itse menen tosi voimakkaasti mukaan toisten ahdistukseen ja tunteisiin muutenkin.. <3 Jaksamista loppuviikkoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä siinä on välillä pinnistelemistä, että ei lähde mukaan toisen tunteeseen ja pysyy asiallisena. Kysymys on kuitenkin joka äidin kalleimmasta aarteesta <3

   Poista
 3. Tsemppiä! Välillä tuo sun otsikkosi teksti on vaikeampi toteuttaa, kun se rakas tekeminen tuo mukanaan stressiä... Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On ollut kyllä ihana viikonloppu. Vauvakutsuilla on aina niin ihana tunnelma!

   Poista