My Blog Spot


Meillä perheen elämä tuntuu keskittyvän olohuoneen pyöreän sohvapöydän ympärille. Tämän pöydän ympärillä tapahtuu paljon. Perheen kesken pelaillaan muistipeliä tai rakennetaan junarataa. Toisinaan kestitetään vieraita ja laitetaan pientä purtavaa esille. Viikonloppuisin voidaan perheen kanssa herkutella iltapalat lattialla istuen. Mutta myös minä olen ominut sen omaksi bloggauspaikaksi. 

Olohuoneen lattialta pystyn seuraamaan mitä talossa tapahtuu, mutta kuitenkin samalla voin puuhastella omia asioita. Valon määrä on myöskin ihan parasta, mitä tähän nurkkaukseeni ikkunoista tunkeutuu. Olisihan minulla yläkerrassa se työhuonekin, mutta tämä tyynyillä vallattu pöydän reuna tuntuu vain niin hyvältä. Missä sinä muuten bloggaat mieluiten?

Tällä kuvalla osallistun osallistun Kiilto Kodinhoitotuotteiden kuvakisaan, katso kisa osoitteessa http://kiiltokodinpuhdistus.fi/yritystiedot/haaste-bloggareille/

Haluaisin haastaa kisaan myös mukaan Anun  Arjen timantteja blogista ja Katrin Tohkeissaan blogista. Lähdettekö mukaan!

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Kiitos haasteesta! Lähden mielelläni mukaan. Tosin tämä haaste on jo kolmas jonossa, joten... ;) Bloggailupaikkasi näyttää tosi kivalta. Se on hauskaa, miten joihinkin paikkoihin tulee keräännyttyä porukalla jos toisellakin. Tekeminen keskittyy ja tulee tosiaan noita monitoimipaikkoja. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tartut haasteeseen kun siltä tuntuu =) Silloin kun meillä oli arkku olohuoneen sohvapöytänä, ei tullut niin paljon sen ympärillä oltua, mutta nyt tämän pöydän ympärille "pääsee" paremmin lähelle. Saa jalatkin pöydän alle =) Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista