Best Moments by the SeaTämä viikonloppu oli sitä paljon puhuttua arjen luksusta. Pääsimme viettämään mahtavaa päivää ihanan ystäväperheen mökille. Saimme nauttia auringonpaisteesta koko päivän. Neiti sai kokea onnistumisia ja aivan uusia asioita. Voi sitä lapsen riemua, kun omassa ongessa kala söi ja se saatiin vielä nostettua ylös. "Kato äiti, mä sain kalan!, neiti kiljui. Lapset olivat muutenkin aikamoisia kalastelijoita. Olikohan vadissa ainakin viisi kalaa. Onkimisen jälkeen kalat toki päästettiin takaisin mereen. 

J pääsi myös ensimmäistä kertaa veneilemään. Suut messingillä seistiin rantahietikolla, kun pelastusliivit oli saatu päälle. Ensin soudeltiin ja lopuksi kokeiltiin myös moottorilla kulkemista. Lähdin myös itse mukaan pienelle veneretkelle. Oli oikein rentouttavaa loikoilla veneen nokassa ja napsia kuvia. Veneilyn jälkeen lapset jatkoivat jälleen kalastelua. 

Päivän kääntyessä iltaan alkoi merikin tyyntyä. Pian olikin aivan pläkää. Vanhin lapsosista päätti lähteä soutelemaan kanootilla. Pienemmät lapset hyörivät rannassa leikkien. Miten se aika kuuluukin hyvässä seurassa niin vauhdilla? Herkullisen pannukakun jälkeen lähdimme kohti kotia. Voimia on jälleen kerätty tulevaan viikkoon. Tulee tarpeen, koska ensi viikko onkin rankka kaikin tavoin, mutta siitä lisää myöhemmin.

Ihanaa alkavaa viikkoa Sinulle!

HuGs
-S-Ei kommentteja