Another Chair


I dug up an old chair that used to be in the bedroom when we moved in this flat eight years ago. We needed more places to sit on for the party. We have kept it in the walk-in closet for a while now. It was a good decision to get it out. It looked better than I remembered . And we have found the winner for the "guess the right fabric" contest. I will announce it on my next post!

Kaivoin vanhan nojatuolin esiin vaatekaapista, johon se oli aikoja sitten tungettu. Sen paikka oli makuuhuoneessa kun muutimme tähän asuntoon noin kahdeksan vuotta sitten. . Oli hyvä idea ottaa se esiin ennen synttärijuhlia, jotta saatiin enemmän istumapaikkoja. Se näytti minusta paremmalta kuin muistinkaan. Meillä on myös voittaja "arvaa kankaan väri" kisaan. Ilmoitan sen seuraavassa postauksessa. 


Have a good night everyone! Mukavaa iltaa kaikille!


HuGs
-S


Ps. Outi, Tervetuloa mukaan =)

3 kommenttia

 1. Tämä on jännittävää :)

  hienoa, että tuoli tuli käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Tulin viettämään aamukahvihetken blogiisi vihdoinkin, kun on hetki aikaa ja täältä löytyi niin monta uutta kivaa juttua, että oikein harmitti, että nyt vasta pääsin lukemaan. :) Eli kommentoin nyt vanhoihinkin: Onnea synttäreistä, kolmekymppisenä on minusta oikein kivaa!;) Ja onnea talosta!! Onko se jo teidän vai vieläkö pitää jännittää? Bossaliina on muuten ihana ja toinen omistajista onkin tuttuni. :) Ihailin myös arabian sinisiä kuppejasi ja tuo tuolikin on kaunis. Vanhat nojatuolit ovat mieleeni, varsinkin 5o-luvulta olevat...tuokin taitaa olla? Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Heipparallaa ja anteeksi, että vastaaminen on kestänyt pitkään. Juhannus oli osasyynä, mutta perheessä oli äkillinen sairauskohtaus ja ympäri suomea on juostu sairaaloissa. Onneksi kaikki on nyt prempaan päin...

  Saija: No mukavaa, että kupponen kuumaa maistuu blogini parissa. Kiitos kovasti. Talo on kyllä unelma meille =) Varmasti tulevaisuudessa nähdään postauksia sieltä, kunhan vain päästään muuttamaan. Listalla on jo huonekkauja, joita on tarkoitus ruveta metsästämään esim. liinavaatekaappia ja senkkiä, kans sieltä 50-luvulta. Juu kaikki nojatuolit on kans samaa aikautta. Tunnun tykästyväni yhä enemmän 50-luvun tyyliin, vaikka eipä tuo talonpoikaisuus hullumpi myöskään ole. No onneksi voi yhdistää. Toivottavasti sinulla oli mukava juhannus ja oikein ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista