La Moustache

Yesterday our house was full with mustaches. That was my theme for the 30th party. Everyone had a mustache on. My husband made those Keep Calm and Mustache On- posters for the party. I think those turned out nice. I tried to find any decent picture of someones mustaches but didn't find any. That meas the party was a success. I feel great and the stress about turning thirty is gone. Life goes on. Gone. My gifts were absolutely amazing and the day was even more amazing when everyone I love came. Perfect indeed.

Eilen talomme täyttyi viiksistä. Se oli synttärijuhlieni teema, La moustache. Kaikilla oli viikset. Mieheni teki minulle nuo Keep Calm and Mustache On- taulut juhlia varten. Niistä tuli kyllä aikas hauskat. Yritin löytää kuvien joukosta kohtalaista kuvaa edes jonkun suupieliestä, mutta ei löytynyt. Tämä tarkoittaa vain sitä, että juhlat olivat todella onnistuneet. Stressi täyttää kolmekymmentä on haihtunut. Elämää se vain on. Lahjat olivat mitä upeampia ja vielä ihanampaa oli viettää iltaa rakkaiden ihmisten kanssa. Täydellistä. 
Thanks for your comments on my last post and you guesses, but there is no right answer yet said. So feel free to comment again if you feel like it. I guess my choice was a bit boring of me, because you made so cool guesses.

Kiitos viimepostauksen kommenteistanne ja arvauksistanne, mutta arvatkaas, ei yhtään oikeaa vielä. Joten käykääs kommentoimassa vielä jos haluatte. Taisi olla liian tylsä kankaanvalinta minulta, kun arvailitte niin hauskoja.

HuGs
-S-

9 kommenttia

 1. ikä on vain numeroita :) ikä on state of mind :D
  mutta.. toi viiksi juttu on ihan parhautta! :D
  ikää voi vain juhlia, muttei sitä kannata muuten miettiä :D

  VastaaPoista
 2. ONNEA! se unohtui edellisestä kirjoituksesta :D

  puhutko nyt niistä kahdesta nojatuolista-mustavalkeasta seeprasta? veikkaan että pistit valkoiseksi :D

  VastaaPoista
 3. Hei A kiss from the past! Kiitos onnitteluista. Juhlat olivat kyllä onnistuneet. Juuri niistä kahdesta nojatuolista oli puhetta =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Upeet taulut!!! Huipputeema =))
  Onnea hurjanpaljon, kolmekymmentä ei ole ollenkaan hullumpi ikä!

  Ja mitä tuoleihin tulee, en ole käynytkään lukemassa mitä muut on veikannut, mutta mä veikkaan että joku pallollinen kuvio?

  VastaaPoista
 5. Oi mikä teema! :) En olisi ikinä keksinyt moista. Kiva, että juhlat olivat onnistuneet. Nyt voitkin rentoutua ja muistella juhlia hymyssä suin :) Omiini on kaksi kuukautta vielä.

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ihan mahdottoman hyviltä pirskeiltä! Ihanat julisteet! Uusi tuoli veikkaus on harmaa.

  VastaaPoista
 7. Moi Heidi! Kiitos kovasti. Hyvältä tämä ikä tuntuu, vielä =)

  Moi Sini! Juhlakuvat saavat todella suupielet korviin. Jokos sulla oli se teema jo mietittynä?

  Moi Selma! Juhlat olivat onnistuneet. Aamulla löytyi yhdet viikset parvekkeen ikkunastakin, huh. No kerran sitä vain kolmekymmentä täytetään =)

  VastaaPoista
 8. No hyvänenaika sentään, pistitkö kuitenkin mustavalkoiseksi toisenkin tuolin? :) Itse suunnittelin juhlien pitämistä maalla, joten ehkä jotain heinälatoromantiikkaa...

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava idis nuo viiksibileet! Täytyy sanoa, etä "oma lehmä ojassa", kun taidan olla nykypäivänä ihan semmonen viiksien fanittaja ;)

  VastaaPoista