Am I awake?Today I have
 • slept most of the day
 • read some magazines
 • watched a movie
 • made some Chinese food
 • just relaxed
Tänään olen
 • nukkunut melkein koko päivän
 • lukenut lehtiä
 • katsonut leffaa
 • tehny kiinalaista ruokaa
 • ottanut rennosti
I hope you had a relaxing weekend! Toivottavasti sinulla on ollut rentouttava viikonloppu!

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Kyllä vain, on ollut todella rentouttava viikonloppu! Olin eilen iltakuuteen asti yökkärissä ja loikoilin vain (kävin ulkona ja sitten taas vedin yökkärin päälle)... Ja tänään olisin varmaan ollut myös ellen olisi lähtenyt Helsinkiin sinne joulukonserttiin (testasin uuden Musiikkitalon akustiikan). Just tämmösiä viikonloppuja tarvitsee ajoittain! Hyvä, että olet myös rentoutunut. Tarttuiko lehdistä uusia inspiraatioita? Tein muuten ruuaksi juustoista kasvissosekeittoa ja sämpylöitä, mutta kiinalainen kuulostaa juuri nyt ihanan houkuttelevalta!

  Onnea ja voimia ensi viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Moi Sini! Koskakohan olen itse ollut viimeksi joulukonsetissa. Musta tuntuu, että joka vuosi puhutaan, että tänä vuonna sitten jotain extraa. Oliko hyvä akustiikka? Nyt voisin istahtaa kuuntelemaan club 4 fiven joulukonserttia...Lehdissä on aika rohkeitakin ideoita pakettien paketointiin. Osa ei tunnu edes jouluisilta. Ja se joulukuusi on monessa lehdessä tosiaan jossain korissa ja minikoossa. Alotin muuten joulusukka operaation. Se kai sitten sopii kategoriaan itsetehdyt joululahjat. =) Uunituoreita sämpylöitä ei kyllä voita mikään =) Omat tuoreet haettiin tänään Lidlistä =) Ei ihan sama kuin omatekemät, mutta olivat nekin vielä lämpimiä, hih

  Tsemppiä ja voimia myös sinulle ensi viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Hei vielä! Akustiikka oli hyvä ja samoin konsertti (ystäväni esiintyi siellä kuoronsa kanssa). Ajattelimme, jos vielä yhdessä ehtisimme jonnekin joulukonserttiin. Oletko käynyt Kauneimmissa joululauluissa? Ja totta, joulukuusi korissa näyttää tosi kauniilta ja niitä näkeekin lehdissä. Itseasiassa etsiskelinkin viikko sitten kaapeistani sopivaa koria yhdelle pikkukuuselleni, muttei löytynyt. Isänihän toi ensimmäisenä adventtina neljä eri kokoista kuusta mulle (aika pieniä kaikki).

  Ja hei, mun piti sanoa jo heti, että nuo kirjoneulesukkasi ovat tosi nätit! Haaveilen samanlaisista pitkävartisena. Millaisia neulot parhaillaan? Nyt mun pitäisi mennä nukkumaan. Alkuviikosta on tulossa tiukka. Hyvää yötä! :)

  VastaaPoista
 4. Moi Sini! Siitä on paljon aikaa kun viimeksi olen ollut kauneimmissa joululauluissa. Täällä päin on hirveä tunku niihin ja ihmisiä ulos, joten olen luovuttanut sen suhteen. Nyt on pakko tunnustaa, että nuo sukat on mein äidin kutomat =) On muuten yli puolen säären pitkät. Se on ollu sellainen joka vuotinen joululahjatoive. Uudet ja pikät villasukat. Se mun sukkaprojekti onkin sellasia ommeltuja joulusukkia, hih. joihin voi laittaa lahjoja =) Tällä hetkellä ei ole kutimissa lankoja, mutta siilitumput tuli tehtyä viimeksi. Pitäis taas aloittaa kutominenkin, mutta mulla väsyy kädet niin nopiaan nykyään. Voimia!!

  Hei Villasukka! Kiitos kaunis. Äiteen tekemät viime jouluksi =)

  VastaaPoista
 5. Moi Hyvä Mieli! Kiitos =) Juu rennosti vaan. Tulee se joulu muutenkin.

  VastaaPoista