Christmas Stockings


It's been raining the whole day. No snow on the ground. But Christmas is almost here. Our plan for tonight is to bake cookies and have a relaxing sauna. I made some Christmas stockings today for gifts so I guess I'm not done with gift wrapping yet.Joulusukkaa pukkaa... Tänään on satanut koko päivän. Maassa ei ole yhtään lunta, mutta joulu on kuitenkin jo kohta täällä. Tänään olisi tarkoitus leipoa vielä pipareita ja saunoa. Tänään ompelin joulusukkia lahjaksi, joten täytyy ehkä sittenkin vielä paketoida lisää. Mustat sukat ovat lähdössä ulkomaille. Eivät ihan jouluksi kerkeä, mutta ensi jouluksi kuitenkin. Ajaus on tärkein. 

Have a great 4th Advent everyone! Mukavaa neljättä adventtia kaikille!

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Uskomatonta, että onkin satanut ihan kunnolla koko päivän! Täällä oli joulumarkkinatkin, mutta katselin niitä vain ikkunasta. Mitäs pipareita leivoitte? Mäkin laitoin just saunan päälle ja kirjoittelen rentoutuneena illalla lisää :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Sini! Tänä vuonna leivottin ihan perinteisiä siirappileipiä ja ihan perus muoteilla =) Joukkoon mahtui kyllä pari kamelia ja norsua kun ostin joku vuosi Indiskasta sellaiset piparimuotit. Pitäisi vielä koristella. Kirjottelen kans lisää myöhemmin =) Rentouttavaa iltaa sulle <3

    VastaaPoista