Early Christmas GiftIt felt like early Christmas when I got my layette the other day. It's fun to fiddle all those little clothes. I have couple boxes full of clothes for the baby. I have started to collect this and that, because we have to sart from the scratch. All our frineds either have small babies right now or they have already circulated all the baby clothes to the next one who needs them. I have bought clothes from the flea market or some from the sales. Those little boots I got from the sales. Now I have make an inventory what I have and still need to buy.

Tuntui kuin joulu olisi tullut aiemmin, kun sain äitiyspakkauksen toissapäivänä. On se niin ihan hypistellä niitä pieniä vaatteita. Minulla on pari laatikollista vauvan vaatteita kerättynä, koska joudumme aloittamaan ihan tyhjästä. Ystävillämme joko on pieniä juuri nyt, tai sitten he ovat jo kerinneet kierrättämään vauvan vaatteet eteenpäin niitä tarvitseville. Olen ostellut suurimman osan kirpuilta ja hiukan alennusmyynneistä. Nuo popot löytyi alennuksesta.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Oi onnea kela pakkauksen saannista :). On varmasti ihana pidellä niitä käsissä ja ajatella, että pian pikkuinen voi niitä käyttää. Meidän tulevalla adoptiolapsella on paljon tavaraa jo hankittu, lähinnä kirppikseltä. Tuntuu ihanalta ostaa niitä pikku juttuja ja sisustaa huonetta, koska se on ainut asia joka tekee meidän odotuksesta konkreettista. Koska aikaa ei tiedä milloin pikkuinen saapuu. Alkukeväästä tulee kuluneeksi 5 vuotta kun adoptiotaipaleemme alkoi.

  VastaaPoista
 2. Voi äitiyspakkauksen saaminen oli niin kivaa. Sä taisitkin saada aika nätin paketin. Muistelisin että kävin sen katsomassa kelan sivuilta taannoin. Niitä pieniä vaatteita on niin ihana hypistellä :) Ihanaa odotusta, niin joulun kuin pienenkin...

  VastaaPoista
 3. So very cute! i am happy for you, soon you will have your baby:) I hope you will have a great christmas and that you feel fine!

  Big hug/Johanna

  VastaaPoista
 4. Moi Villasukka! Kiitos ja kiitos kommentista. Sori, että kesti hieman vastailla. Tein aika hujan tempun ja käväisin Tukholmassa. oli aika rankka reissu, mutta kaikke meni kuitenkin hyvin. Onnea ja tsemppiä pienokaiset odotukseen myös teille! On se ihana asia. Ystävälläni on kaksi adoptoitua lasta. Aivan ihanat muruset, jotka ovat jo kasvaneet aikas isoiksi =) Pitkä on odotus, mutta lopulta pienoikaisen saanti kruunaa koko pitkän odotuksen. Ihania hetkiä tiedossa =)

  Moi Marianne! Sori, vastaaminen taas kestää. Tuli tosiaan kävästyä Tukholmassa nopiaan. Nyt olen ihan puhki, mutta mukava oli siellä käydä. Kiitos kovasti =) Odotellaankin jo kovasti. Mukavaa joulun odotusta myös sinulle!

  Hej Johanna! I hope you have enjoyed your first moments with you little one. I wish you MErry Christmas!

  VastaaPoista