Flea FindsI have been feeling great lately. Getting out of the house for couple hours does save the day. Yesterday I stayed at home for the whole day so today I had to get out. Even moving around slowly and driving is uncomfortable, it's still worth it. Today I stopped by at my favorite flea market. And finally I got lucky. Arabia's old coffee cup with dots was adorerable. I have been looking for daft books with romantic twist or something with a intresting plot. Today I found three for couple euros. I hope they are good ones.

I called my hubby today and asked about any plans for this weekend and we decided to go on a date. Nice dinner with desserts and all. Never know if our life will change already next week. Then dinners will have to wait for a while.

Olen voinut tosi hyvin viime päivinä. Tuntuu mukavalta päästä pariksi tunniksi huinimaan pois kotoota. Eilen olin koko päivän kotosalla, joten tänään oli pakko päästä happihypylle. Vaikka liikun hitaasti ja autollakin ajaminen on hieman epämukavaa, se on sen arvoista. Tänään käväisin lemppari kirpulla ja nyt onnisti. Löysin pitkästä aikaa Arabian vanhan kupin. Kivoilla sinisillä palloilla. Olen myös etsinyt hömppäkirjoja luettavaksi tai sitten jotain jossa on hyvä juoni. Kevyttä luettavaa kuitenkin. Tänään löytyi kolme muutamalla eurolla. Toivottavasti ovat hyviä. 


Soitin miehelleni tänään töihin ja juteltiin viikonlopun suunnitelmista. Päätettiin menä treffeille. Syömään johonkin kera jälkiruokien. Ei tiedä vaikka elämämme muuttuisi jo heti ensi viikolla. Sen jälkeen saa treffejä odotella. 

Have a great weekend! Mukavaa viikonloppua!

HuGs
-S-

10 kommenttia

 1. Kuullostaa mukavalta puuhastelulta. Ihania treffejä rakkaan kanssa. Ajatella, hetkeen ei sitten varmasti tule mieleen lähteä pikkuisen tuhisijan luota yhtään minnekään. Treffeilette sitten kolmisin :) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. kivaa että teillä on treffit! :D mukavaa iltaa :)
  ps:kuppi on kiva!

  VastaaPoista
 3. hieno kuppilöytö, mutta leijapoika ei ole kyllä ollenkaan kevyttä luettavaa.. hyvä, ja tarina vie mukanaan, muttei hömppää laisinkaan. treffi-idea kuulostaa ihanalta.

  VastaaPoista
 4. Mulla on noita kuppeja kuusi kappaletta, huusin joskus huutiksesta :)
  Treffit kuulostaa ihanilta, ja juuri sopiva ajoitus...seuraaviin voi mennä tovi ;)
  Hyviä vointeja jatkossakin ja jännittelen täällä mukana ♥

  VastaaPoista
 5. Voi miten kivaa, mentäispä mekin miehen kanssa treffeille :)

  Kiva kun löysit jotain, kun pääsit liikkumaan!

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Moi Villasukka! Muistan kerran kun oltiin kiinalaisesssa syömässä ja siellä oli pariskunta, jolla oli ihan pikkuinen vauveli mukana. Oli sitä hauska seurata kun rouva söi kovalla kiireellä ja isäntä kulki pitkin ravintolaa ja hyssytti vauvaa. Roiva hoki vain, että olen ihan kohta valmis niin sinäkin pääset syömään =) Siinä visssiin se meidänkin tulevaisuus =) Mukavaa viikonloppua!

  Moi A kiss from the past! Treffejä odotellaan jo kovasti. Kiitos kiito ja mukava viikonloppua myös sinule!

  Moi Eerika! Juu sellainen kutina minullakin on kyseisestä kirjasta. Olen lukenut sen Tuhat loistavaa aurinkoa ja se oli todella hyvä, joten ajattelin myös tämän kirjan olevan luettava.

  Moi Heidi! Nyt oli kuppeja aika paljon tarjolla kirpuilla, mutta suurin osa minulla jo olikin. Ja toiset olivat niin huonossa kunnossa, ettei niistä tohdi juoda ja hinta kuitenkin aikas kova kupin kuntoa ajatellen. Mutta onneksi tuo yksi sentään löytyi ja hintakin oli mukava. Iltaa odotellaan jo kovasti, mutta ensin tehdään maalaushommia, ihan rauhallisesti kylläkin. Työhuoneeseen sellaista kaappia maalaan.

  Moi Ruusa! Viime treffeistä onkin jo aikaa. Joten nyt ovat ihan paikallaan =) Happihyppy kirpuilla tekee kyllä kutaa =) Mukaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Leijapoika on hyvä, ei kevyt.
  Kupista tulee mieleen mummola ja lapsusus.

  VastaaPoista
 8. Great weekend for you too!!!

  Hug Johanna

  VastaaPoista
 9. Kiva, että löysit kahvikupin! :) En muista aikoihin nähneeni yhtään vanhaa kahvikuppia kirppiksellä. Varsinkaan just sun tyylistä. Muuten ostaisin pois sulle :) Tosin en ole oikein käynytkään kirppareilla kauheasti viime aikoina. Nyt ois ollut hyvä sauma käydä tänä viikonloppuna, mutta tuli flunssa :( kärvistelen kotosalla.

  Toivottavasti treffit menivät hyvin! ♥ ja ruoka oli hyvää.

  VastaaPoista
 10. Moika Aikku! No sekin riittää, että kirja on hyvä. =) Mukava alkavaa viikkoa sinulle!

  Hej Johanna! Jag hoppas att du hade en trevig veckoslut! Kramer

  Moikka Sini! Voi tylsimys sitä flunssaa. Toivottavasti saat sen luonnonrohdoilla kuriin ja jaksat taas ensi viikon. Muista lepäillä ja kuunnella itseäsi. Sitten vaan peiton alle jos siltä tuntuu. Tsemppiä tulevaa viikkon!

  VastaaPoista