It's rising...Today has been such a beautiful and progressive day. New life is burrowing out from the ground. Spring is really here. Sun was shining so nicely and warm. We spent most of the day outside and got something awesome started, a new stone embankment. I'm excited to see some progress on our lot. By the way, do you have any tips for the plants when the ground is a but clayey?
Tänään on ollut ihana ja edistyksellinen päivä. Uutta elämää puskee maasta ylös. Kevät on todella täällä. Aurinko paistoi niin mukavasti ja lämpimästi. Oltiin melkein koko päivä ulkona ja saatiin aloitettua jotain kivaa, uusi kivi pengerrys nousi pihamaalle. Olen ihan tärinöissäni, kun näen jotain edistystä tontilla. Onkos muuten tipsejä kasvien suhteen, kun maapohja on hieman savisen oloinen?

Have a great start to your week! Kivaa viikonalkua kaikille!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Juu meilläkin on savimaa täällä. Vasta harjoitellaan täälläkin, joten tipsejä ei kauheasti ole. Hiekkaa ollaan tuotu ja uutta multaa myös aika tavalla. Mekin ollaan vietetty pihapäivää tänään. Mukavaa viikon alkua sinne :)

  VastaaPoista
 2. Moi Villasukka! Ajateltiin myös hankia uutta multaa, jos vaikka sais jotain kasvamaankin =)

  VastaaPoista
 3. Pihalla myöryäminen on ihanaa ja sopii hyvin vauvan elämänkin kanssa. Ne kasvilavat=vanhat kuormalavat olivat ihan huiput viime kesänä. Kannattaa kokeilla. Helppoa!

  VastaaPoista
 4. Moi Selma! Kiitti vinkistä. Pitääkin pohtia mihin niitä voisi laittaa =)

  VastaaPoista