J's Room details

J's room is slowely getting together. She still sleeps in our bedroom, but end of summer she will be moving to her own room, well ateast then when she sleeps through whole night. I have little cabinet project for her room going on, but about that later. Here is some small details from her room. I'm celebrating my B-day by having a facial today. Hopefully will be nice and relaxing.

J:n huone valmistuu pikkuhiljaa. Hän nukkuu vielä meidän makuuhuoneessa, mutta loppukesästä tai ainakin sitten kun yöt nukutaan kokonaan, hän siirtyy omaan huoneeseensa. Minulla on pieni kaappi projecti meneillään hänen huonetta varten, mutta siitä lisää myöhemmin. Tässä joitan yksityiskohtia häen huoneestaa. Minä täytän tänään vuosia ja juhlistan sitä käymällä kasvohoidossa. Toivottavasti se on rentouttavaa.

Have a nice and rainy day! Kivaa sadepäivää sinulle!

HuGs
-S-

5 kommenttia

 1. Ihanaa syntymäpäivää. Halauksia ja rutistuksia. Ihanaa hemmotteluhetkeä sinulle. Kiva kun raotit pikku neidin huonetta :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Onnea!!!! ♥ ihana täyttää vuosia kun luvassa hemmottelua ;D Kivannäköinen pikkuisen huone...

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Villasukka. Hemmotteluhetki teki terää ja piti varata taas uusi aika elokuulle =) Myöhemmin lisää neidin huoneesta, mutta se tuntuu nyt vielä niin tyhjälä ilman sänkyä =)

  Moi Heidi ja kiitos paljon onnitteluista <3. Teki hyvää. Sai hetken itselleen ja kotiin olikin taas ihana palata pienen luokse.

  VastaaPoista
 4. Kivoja yksityiskohtia! Toivottavasti eilinen meni kivasti ja kasvohoito oli rentouttava :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sini! No eilinen meni ihan kivasti, rentoudesta en ihan tiedä =) mutta laitoinki sulle postia...

  VastaaPoista