Fallen For a Rag RugsYesterday was so much fun. I went to Helsinki for a day to meet beautiful Sini for the first time. We had some good times walking around Helsinki ( my feet were so sore), stopped by in interior stores, had some good pizzas and chatted about new projects, dreams and must do interiors. I fell in love with this rag rug. I also bought one for the table and cool poster. I will post about those later. I'm loving the bright colors and carefree feeling that rag rugs brings to your home. Looks like our kitty was pleased about new rag rug too.

Eilen oli mukava päivä. Tapasin Helsingissä ensimmäistä kertaa uuden mukavan blogituttavuuden Sinin. Sää oli hieman arvaamaton, mutta hyvässä seurassa huonokaan keli ei haittaa. Käveltiin ympäri Helsinkiä (jalat olivat rättiväsyneet) ja käytiin ihanissa sisustuskaupoissa, pisteltiin poskeen makoisat pizzat ja juteltiin sisustuksen uusista tuulista ja omista haaveprojekteista. Ihastuin tähän räsymattoon, joka odotti minua eräässä liikkeessä. Ostin myös räsymaton pöydälle ja makeen julisteen, mutta niistä sitten lisää myöhemmin. Minusta vaan nuo räsymaton raikkaat värit ja huolettomuuden tunne on juuri sitä mitä nyt kaipaan kotiin. Ja ilmeisesti kisukin oli uudesta matosta mielissään.

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Tosi kivankuuloinen päivä! Ja ihana matto!

  VastaaPoista
 2. Moi Selma! Päivä oli kyllä kiva ja varmasti uudelleen Helsingin kauppoihin. Jäi vielä muutama hankinta odottamaan seuraavaan kertaan ja kauppoja jäi käymättä, kun olivat lomilla =)

  VastaaPoista
 3. Matto näyttää ihanan pirtsakalta ja luulenpa, ettei kauheesti pysy paikoillaan, mikäli kissaanne on uskomista ;) Ja haluun nähdä kuvan matosta myös pöydällä!

  VastaaPoista
 4. Mukavan kuuloinen päivä teillä!

  Kiva tutustua uusiin ihmisiin näin blogien välityksellä:)

  VastaaPoista
 5. Siis en muuten tajua miksi kissat on räsymattojen perään! Meidän kissa otti heti uuden paikan kammarin maton päältä ;D

  Vaikka toisaalta, ehkä ne vaan ymmärtää kauniin päälle!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Moi Sini, Joo nyt on pakko saada se yks koko isompi. Se olis vielä parempi tohon eteiseen. Toivottavasti niitä on syksyllä tullut lisää =)

  Moi Hanne, Oli kyllä tosi kiva päivä. Onhan se jännittävää, kun ensimmäistä kertaa kohtaa, mutta uusi ihana ystävä on jännitsen väärtti =)

  Moi Ruusa, meillä Viiru taitaa rakastaa kaikia mattoja ja varsinkin niitä johon voi terottaa kyntensä. Siitä tulee ihan pöhkö ja omii ne kans itselleen. Kivaa viikkoa myös sinnepäin =)

  VastaaPoista