Hmmm....strawberries
We have in our back yard a little wild strawberry ground. I love it. Got some strawberries the other day. Tasted good with some pancakes and ice cream.

Meillä on takapihalla aivan ihana metsämansikkamaa. Saatiin sieltä toissapäivänä makoisat amrjat lettujen päälle jäätelön kera.

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Aah, metsämansikat ovat ihan parhaita! Mahtavaa, että niitä on teidän omassa pihassa :) Mulla on metsämansikan siemeniä pari pussillista. Ajattelin kylvää jonnekin mökin nurkille. Haen ehkä lisää vielä metsästäkin taimina. Aivan uskomaton tuoksu niistä lähtee, kun kävelin maalla ja tienvarret punoittivat mansikoista. Olin pökertyä tuoksusta ♥

  VastaaPoista
 2. Juu, meillä kasvaa ne niin kivasti tossa takana. Ja kallio on muovautunut kuin portaiksi, jossa ne kasvaa. Eupihan kukkapenkki, johon en ole vielä edes koskenu on ihan valtoimenaan kans mansikan taimia. Ajattelin siirtää ne tuonne taakse kans, josko ensi vuonna sato suurempi. Eivät oikein tee marjaa tossa edessä ja se on muutenkin tarkoitus raakata. Se tuoksu on kyllä huumaava =)

  VastaaPoista
 3. I love strawberries!

  Take care,

  Hug Johanna

  VastaaPoista