Nice surprises!
This week has been a week of wonders. J learned to sit. A very dear friend of mine brought me an Andy poster as a birthday present. That was a nice surprise, very nice indeed. Finally I got my colorful kakao ögön poster framed too. It took a year. I'm very excited for tomorrow. We are going to Fiskars to antique days and vintage days. Treasure hunting is always nice!

Tämä viikko on sisältänyt ihmeitä. J oppi istumaan ilman tukea. Ihana ystäväiseni toi minulle synttäriyllärinä Andyn julisteen. Huippu ylläri. Lopultakin sain värilliset kakao silmät raameihin. Siihen meni vuosi. Olen ihan innoissani huomisesta. Ollaan menossa Fiskarsin antiikkipäiville ja vintage tapahtumaan. Aarrejahti on aina niin kivaa!

Have a great Friday! Kivaa perjantaita!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Taputukset J:n edistysaskeleesta :)

  Mäkin olisin niiiin halunnut taas Fiskarssiin, mutta pienen takia jää nyt tämä vuosi välistä. Ensi vuonna sitten! :)

  Toivottavasti sää ei pilaa aarteenetsintääsi!

  Mukavat viikonloput!

  VastaaPoista
 2. Vaude, siis kaikkea kivaa tapahtunut ja tiedossa! :) Toivon oikein paljon onnea aarrejahtiin! Ota kuvia ja kerro terveisiä.

  Ihanaa viikonloppua! Mä lähden tästä aivan pian maalle. ♥

  VastaaPoista
 3. Julisteet ovat makeat!

  Fiskarsiin olen minäkin menossa, tosin vasta sunnuntaina. Ja Billnässäkin piipahdan, joskin Fiskars on ihan must.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ruusa, on se huimaa katsella kuinka toinen kasvaa. Meillä meni reissu ihan mukavasti tytön nukkuessa. Sää oli kaikkea muuta kuin kaunis, mutta ei estänyt aarteenetsintää. Kivat viikonloput!

  Moi Sini! Toivottavasti sulla on ollu ihanaa maalla. Meillä oli ihan kiva reissu. Sää hieman hidasti, mutta kivaa silti. Tein löytöjä ja arvaat varmaan mitä =)

  Moi Elsa! Toivottavasti sulla on paremmat kelit tiedossa Fiskarsissa. Olipaljon aarteita piilossa sateen takia. Mutta löydettiin sentään jotain silti =)

  VastaaPoista