Where did all the plants go?


I've noticed that all the plants are gone. Feels like nobody has any plants in their houses anymore. All the interior pictures in the magazines or pinterest doesn't have nay plants. We don't have many plants either in our house, but in the living room we have this huge Monstera. I've had it since I was a kid and I took it with me when I moved away from home. I think a little green in the room makes it more cozy. Do you have any plants in your house?

Olen huomannut, että viherkasvit ovat hävinneet. Tuntuu kuin kellään ei olisi enää kasveja kotosalla. Kaikki sisustuskuvat lehdissä ja pinterestissäkin ovat kasvittomia. Ei meilläkään montaa viherkasvia ole, mutta olohuoneessa on jättimäinen Peikonlehti, jonka olen kasvattanut jo lapsena ja otin sen mukaani kun muutin pois kotoa. Minusta pieni pala vihreää tekee huoneesta piirun verran kotoisamman. Onkos sinulla viherkasveja kotosalla?

HuGs
-S-

8 kommenttia

 1. Totta muuten - aika kasvitonta menoa kuvissa :) eikö sovi sisustukseen? Viherkasvejahan on ihan tosi monenlaisia, joten kai jokaiseen kotiin löytyisi omanlaisensa... :) Teille ainakin passaa tuo peikonlehti täydellisesti! Mulla on viherkasveja, kun tekeehän ne just kotoisammaksi ja puhdistavat ilmaakin. Kultaköynnöstä ja rönsyliljaa mm.

  VastaaPoista
 2. I have two large plants in the house. Have to agree with you. Plants make a house cozy! And flowers of course!

  Love Lisanne

  VastaaPoista
 3. Mulla kyllä on,mutta ne eivät tässä kaaoksessa pääse oikeuksiinsa.
  Tuollainen peikonlehti minullakin oli, ensimmäinen kukka jonka ostin, kun muutin kotoa pois :) Se kasvoi ihan valtavaksi ja oli jonkun muuton yhteydessä pakko heittää pois.
  Ihanan näköistä teillä muuten!!

  VastaaPoista
 4. Saman olen huomioinut, jossain todettiin että "liian kasaria pitää viherkasveja!!!" :O Heh, oli miten vaan, tykkään pitää muutamaa viherkasvia (jos saan pysyyn hengissä). Nyt kasvatan olohuoneen nurkkaan peikonlehteä, on jo ihan hyvän kokoinen, sitten on pari vehkapalmua, joita en saa oikein kukoistamaan ja anopinkieli ja joku muu. Muotijuttu tai ei, mulle vaan tulee tietyin väliajoin tarve hankkia uusi viherkasvi, ja pidän ajatuksesta että ne puhdistavat huoneilmaa :)

  VastaaPoista
 5. Moi Sini! Ei vissiin sovi. Olen kyllä ajatellut laittaa keittiöön ihan ikkunalaudan "mummolakukkasille" Pääsee sitten kissakin ikkunasta pihalle katteleen. Ja tuo on hyvä pointti, että ilmaakin puhdistaa. Hyvä hyvä, en siin luovu omistanikaan, niistä muutamasta. Kultaköynnös meillä on keittiössä ja anopinkieli makaa jossain lattialla, kun ei ole löytänyt vielä paikkaa.

  Hello Lisanne! Oh flowers too. I haven't bought any lately. Maybe it's time to get something for the dinner table.

  Moi Ruusa! Voi kiitos =) Tuo peikonlehti kyllä joutuu vaihtamaan paikkaa, kunhan saadaan pianonkantajat paikalle ja saadaan piano tuohon kohtaan justiinsa mun lapsuuden kodista =) mutta pois sitä en heitä =)

  Moi Heidi! Kaipa se sitten on liian kasaria =) Toisaalta ymmärrän myös kyseisen kommentin, mutta eikös aikakausien yhdistäminenkin ollut se juttu =) Hih, mutta meillä saa sitten olla ilmanpuhdistimena =)

  VastaaPoista
 6. Meillä on pari isompaa palmuvehkaa ja yksi pienempi, todella iso kliivia, muutama reiluhkon kokoinen rahapuu sekä pari viherkasvia, jonka nimeä en just nyt muista :) Niin ja yksi anopinhammas :)

  Vanhempien luona on aina ollut viherkasveja ja kun 7 vuotta sitten muutin mieheni kanssa yhteen, meille oli itsestään selvää, että kotonamme on viherkasveja :)

  VastaaPoista
 7. Moi Anu!

  Mulla on kans vanhempien luona tosi paljon viherkasveja. Lieneekö sieltä myös jäänyt se, että jotain viheää pitää kotonakin olla =)

  VastaaPoista
 8. So funny as I also feel a plant should be part of your interior. You don't see them very often anymore that's true.

  VastaaPoista