Still Wondering...


I'm still wondering what to do with our wallpaper in the kitchen. I have to say I do love it, but the fact is that the color is bold and it rules the whole kitchen. This wallpaper was the only one we saved from the old owners. Maybe it's the spring that makes you want changes, brighter colors or anything new basically. I don't even know what wallpaper I want for kitchen. My husband wanted the Cole & Son's Woods, but I feel that everyone has it ( I do love that wallpaper), but all I see in the blogs, magazines, tv commercials that wood wallpaper. I don't know. Well for now I will have my red wallpaper...

Mietin vieläkin mitä tehdä keittiön tapetille. Tykkään kyllä tapetista ihan äärettömän paljon, mutta se väri on niin rohkea ja valtaa koko keittiön. Tämä tapetti on ainoa, jonka säästimme edellisiltä asukkailta. Ehkä se on kevät, joka tuo muutoksen halun, kirkkaammat värit tai mitä tahansa, kunhan on uutta. En edes tiedä, mitä tapettia laittaisin tilalle. Mieheni haluaisi Cole & Sonin Woods tapetin, mutta minusta tuntuu, että kaikilla on jo se (Se on ihana tapetti), mutta näen sen blogeissa, lehdissä, tv mainoksien keittiöissä. En tiedä. No pysytetellään siis vielä punaisessa...

HuGs
-S-

6 kommenttia

 1. Tiedän tunteen...meillekin piti tulla sitä Woods-tapettia, mutta ONNEKSI sen tilauksen kanssa tuli ongelmia ja ehdittiin jo ärsyyntyä, kun sitä tosiaan ON kaikkialla.
  Kiva se on, mutta tympäsee joka puolella sitten katsella sitä samaa..

  Tuo teidän tapetti on kyllä tavallaan kiva. Tietty en tiedä miten se valtaa alaa huoneesta, mutta mietiskele... :)

  Keväällä tekee tosiaan jotain raikasta mieli! :D

  VastaaPoista
 2. Onpa voimakkaan värinen tapetti :)
  Kaunis kyllä, mutta itse olen niin vaalean ystävä, että tuo olisi liian tumma meille.

  VastaaPoista
 3. Woods on jees,mutta jos kaipaa ripauksenkin persoonallisuutta,jotain mitä ei joka toisesta kodista löydy niin pitäisin punaisen. Vosiko keittiön kalusteet,lattia ja katto olla ihan vaaleita? Antaisi kivan kontrastin se punainen. En tosin tiedä miltä teillä näyttää,saiko yleiskuvaa tilasta? :) Woods voi olla teille se oikea jos haluaa selkeästi samaa tyyliä kuin sisustuslehtien kodit. Tee tilasta näköisesi,sellainen joka kelpaa juuri teidän perheelle.

  VastaaPoista
 4. Voih, jos olisin samassa tilanteessa niin mietityttäisi minuakin... Tuo teidän tämänhetkinen punainen tapetti on nimittäin aivan upea, mutta voin myös kuvitella että pitemmän päälle noin voimakkaan värin tilalle alkaa kaivata vaihteeksi jotain raikkaampaa.

  Ehkä hyvä vaihtoehto voisi olla odotella ihan rauhassa, josko vastaan tulisi jokin niin ihana tapetti että tiedätte haluavanne juuri sitä teidän seinälle. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tapetti tosiaan, mutta ymmärrän jos kaipaa jotain uutta ja varsinkin kevättä kohden voisi joku vaalea tuoda ihan erilaisen ilmeen :)

  VastaaPoista
 6. Moikka Ruusa, Sori, että kesti vastailla ihan tuhottoman kauan. Mä muistelinkin, että teille se olisi tullut. Onhan se niin makee tapetti =)Mutta minäpä mietin vielä rauhassa.

  Moi Anu! On se tumma. Tykkään kyllä ja toisaalta mua ei ehkä haittaa sen tummuuskaan vaan se, että se on niin punainen. No rauhassa mietitään vaihtoehtoja.

  Moi A-R! Juu puutapettia ei tule ja punainen tapetti saa olla vielä ihan rauhassa. Niin, voishan sitä valottaa tuota meidän keittiötä kokonaisuutena. Meillä on valkoiset kaapistot ja lattia on tumman harmaa laatta. Katto on valkoinen. Emme ole tehneet mitään remonttia keittiöön. Se tuntui toimivalta, joten emme siihen koskeneet ja vuosi tässä olaan vasta asuttukin. Pitää ehkä napsasta kokonaiskuvaa =)

  Moi Ginger! Väri on tosiaan punainen,vaikkka ihana onkin. Mietitään siis rauhassa ja jos jotain tulee vastaan niin sitten vasta vaihdetaan. Nyt mennään taas tällä.

  Moi Rachel! Meillä vähän tuppaa nuo pelkät tapetin vaihdot kasvamaan vähän suuremminki ideoiksi. Nyt on jo miettitty uutta tasoa, laatoja ja kaapinovia. Ehkä on hyvä pitää punaista sen aikaa, että tulee kokonaiskuva selväkis =)

  VastaaPoista