Hotel Breakfast
It's  a great Sunday morning, even the grey weather can't ruin it. Today I decided to make a "hotel" breakfast. Too often we all eat when ever and where ever and what ever. It was good to do it all together and set all the food on the table. Many of you may do it all the time, but for us it's not every weekend thing. The way it made me feel, we should do it every weekend. Suppers we eat together, but not breakfast. Other things that makes me smile this morning is that we have decided on the bedroom wallpaper and it's already ordered and now we even might have a chance to get beautful glas douple doors to bedrom too. I'm so excited.

Mukava sunnuntai aamu, ei edes sää sitä voi harmaudellaan pilata. Tänään päätin laittaa ns. "hotelli" aamupalan. Liian usein syömme mitä vain, missä vain ja milloin vain (siis aamuisin). Oli ihanaa olla koko perhe yhdessä ja laittaa kaikki pöydälle esille. Moni varmasti teistä ehkä tekeekin niin usein, mutta meille se ei ole joka viikonloppuinen juttu. Mutta se millainen olo minulle siitä tuli, niin ehdottomasti näin voisi tehdä joka viikonloppu. Päivälliset syödääkin yhdessä, mutta aamupalalla usein vain kaapataan jotain ja jokainen syö mitä tykkää. Muutama muukin asia saa minut hymyilemään tänä aamuna. Makkarin tapetti on päätetty ja on jo tilauksessa ja nyt näyttää siltä, että ne haluamani lasiset pariovet saattavat tulla myös makkariin. Aika kivaa!

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Aah, ihana hotelliaamiainen! Mä vähän luulen, että huomenna se vois olla täälläkin :) suunnittelin jo höyryävää ihanaa maitokahvia kanelilla maustettuna. Pikkuletutkin ois ihania. Ainut vaan, että viikon päästä mä vedän ihan oikeita hotelliaamiaisia :D Ihanaa viikonloppua ja rentoillaan!

    VastaaPoista
  2. Mä en kestä Sini!!!!!! Kateudesta kirkkaan vihreänä =))))
    Me ollaan painettu ulkona koko päivä. Ihanaa nähdä kun krookukset, tulppaanit ja narsissit nostavat jo pieniä piippoja esiin. Kohta on kukkia taas maassa =)

    VastaaPoista