Good Morning!Wow, it's dark. First time when I entered the bedroom, I thought the walls have moved couple meaters closer. Now when I woke up this morning, it feels nice. I love the wallpaper. It's totally different than rest of our rooms. It has little romantic wibe. I was thinking of all those geometric wallpapers, but my husband said that he doesn't want any triangels and diamond shapes. so we went with simple flower pattern. Many homes have clear style with everyroom. Our home is a mix with different types. I like it. It's easier for me, because I like so many different interior styles. When I mix, I don't have toc choose.

Huh, ompas se tumma. Ensimmäisen kerran kun astelin makuuhuoneeseen sisälle, luulin seinien liikkuneen muutaman metrin lähemmäs toisiaan. Mutta tänä aamuna kun heräsin, se tuntui jo ihan hyvältä. Tykkään tapetista kovasti. Se on tyyliltään niin erilainen kuin muissa kodimme huoneissa. Pieni vivahdus romantiikkaa ei ole pahitteeksi. Minä suunnittelin erilaisia geometrisiä kuvioita, mutta mieheni ilmoitti, että hän ei halua nukkua kolmioiden ja salmiakkikuvioiden keskellä, joten päädyimme yksinkertaiseen kukkakuvioon. Monessa kodissa on selvä tyylilaji, jota koko kodin sistustus kantaa. Meillä on kaikkea sekaisin. Minulle se on helpompaa, koska pidän monesta tyylistä ja näin minun ei tarvitse valita ja pitäytyä tietyssä linjassa.

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. Aivan ihana! Minun kahdella ystävälläni on tuota tapettia ja olen himoinnut sitä meillekin. Tyylien sekamelska on just hyvä

  VastaaPoista
 2. Tyylien sekamelska lyyli täälläkin :D
  Kaikki vaan on niin kivaa, ei aina jaksa pysyä ruodussa ;)

  Tuo tapetti on ihana. Tuota me meinattiin tuohon eteisaulan seinään, mutta vaihdettiin suunnitelmaa..(useasti ;) )
  Makuuhuoneeseen mä tuota kyllä havittelen, mutta first things first. :)

  Kauniita unia!

  VastaaPoista
 3. Voi aateeksi taas ihanaiset naiset kun kestää vastailla!!

  kiitos Selma kommentista. Kyllä se nyt tuntuu jo omalta, vaikka tummalta aluksi tuntuikin. Mukavaa viikonloppua!

  Sekamelskaa kannatetaan Ruusa! Helpottaa valinnoissakin. On se kyllä nätti, täytyy myöntää =) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon A kiss!! Kiva kun pääsit visiitille =)

  VastaaPoista
 5. Ihanaaa!! Tykkän niin paljon,ja mielestäni paaaljon parempi kun geometria kuvoit makkariin :) Tunnelmaa!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos A-R, minustakin nappi valinta :) ripaus romantiikkaa tekee terää

  VastaaPoista