Workout Of the Day (WOD)
Today I opened a new door to crossfit. After two year break from any type of exercise, I challenged myself to a new level. I stepped into a Crossfit BOX100. After doing WOD (workout of the day) I could hardly move. It was so intense. I can't say my body was screaming for more, but decision is made. I will drag my ass to that place all over again. Lucky me my friends is coming with me, so it will be easier. Rest of the day our family spent it on my dad's brother's 70th year birthday party. Now taking it easy for the rest the night.

Tänään avasin uuden oven crossfitille. Kahden vuoden tauon jälkeen tekemättä minkäälaista liikuntaa, haastoin itseni uudele tasolle. Astuin sisään Crossfit BOX100 salin sisälle. Tänään tekemäni WODin (päivän treeni) jälkeen pystyin juuri ja juuri liikkumaan. Treeni oli niin intensiivinen. En voi sanoa, että kroppani olisi huutanu sitä lisää,  mutta päätös on tehty. Aion raahata takapuoleni samaiselle salille uudelleen. Onneksi ystäväni innoistui tulemaan mukaan. Loppu päivää vietettiin isäni veljen 70-vuotis päivillä. Nyt loppuilta otetaan ihan rennosti. 

HuGs
-S-

7 kommenttia

 1. No ei ole totta!!
  Just TÄNÄÄN minäkin raahasin itseni liikunnan pariin noin kahden vuoden tauon jälkeen :DD
  10minuutin jumppailun jälkeen olin jo varma, että en pääse enää kotiin. Mutta niimpä jaksoin,mutta kyllä on kunto huono.
  Tätä lisää! HYVÄ ME!! :D

  VastaaPoista
 2. Siellä minulla sielunsisko =) mahtavaa Ruusa!! Todellakin hyvä me!!!Eiköhän se muutaman kuukauden jälkeen jo maistu paremmalle...ehkä =)

  VastaaPoista
 3. Vaude, hyvä hyvä! siitä se sitten lähtee :D Mäkin toivottavasti kesän jälkeen pääsen salille...

  VastaaPoista
 4. Jee, hyvä sinä! Eikö olekin samaan aikaa kauhea ja ihana tunne?

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sini, toivottasti lähtee. Olen joutunut hieman lukemaan etukäteen miten migreenin kanssa toimii crossfit. On sen verran raju liikuntamuoto, että helposti saa kohtauksen aikaan.

  Kiitos Selma! Niin onkin. Joka paikkaa pakottaa, mutta tietää tehneensä ja ehkä sitten ensi kesänä on kiva laittaa mekko päälle =)

  VastaaPoista
 6. Mua kiinnostaisi tuo crossfit, mutta olen niin rapakuntoinen, etten tiedä, pystynkö tuohon.. Mies myös mietti, kestääkö hänen leikattu olkapää liikkeitä. Pitäisi ehkä käydä suoraan kyselemässä salilla.

  Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 7. Moi Anu, rohkeasti vaan. Itsekkin olen niin huonossa kunnossa. En ole tehnyt mitään pariin vuoteen. Vaikean raskauden takia liikkuminen jäi aika alkuvaiheessa ja sitten en vain muka ole "kerennyt". Mites on nyt käynyt kohta vuoden ja on niin innoissaan ja pakko myöntää, että hänen kroppansa on muuttunut aikalailla. Se on hyvä, että laji sopii aivan kaikille. Kaikki liikkeet voidaan skaalata oman kunto ja taito tason mukaan, että rohkeasti vaan sinäkin !!!!

  VastaaPoista