2.12


Viikonloppuna piipahdin äitini kanssa Tallinnan joulumarkkinoilla. Aurinko paistoi, mutta ilma oli jäätävän kylmä. Halusinkin jakaa teille joulukalenterin toisessa luukussa tunnelmia markkinoilta. Vaikka monessa kojussa olikin samankaltaista tavaraa, se ei tunnelmaa haitannut. Löysin kuitenkin muutamia koristeita joulua varten. Kohmeisia sormia käytiin lämmittelemässä kahvilassa lämpimän kaakaon kera. Jos mielii joulumarkkinoille, voin suositella Tallinnaa juuri tunnelman takia, ei ehkä kojujen tarjonnan. Mukava reissu kaikinpuolin!

Huomenna kannattaa kurkata Sinin blogiin, mitä kolmas luukku tuo tullessaan. Mukavaa viikkoa!

On Saturday I visted Tallin's Christmas market with my mom, nice trip!

HuGs
-S-

4 kommenttia

 1. Hienoa, että pääsit oikein ulkomaille joulua fiilistelemään :D Tallinna on kiva paikka ja olen käynyt siellä viimeksi aivan liian kauan aikaa sitten. Kerran muuten olin just joulun alla viikonlopun siellä ja oli tosi tunnelmallista. Täällä muuten sataa lunta. Kiva tunnelma siis täälläkin. Mutta hei, palataan taas huomenna asiaan! ;)

  VastaaPoista
 2. No pääset sinäkin pian melkein ulkomaille, kun päästään täällä joulumarkkinoita ihastelemaan. Tunnelma on varmasti kohdillaa, kun meillä fiilis muutenkin aika jouluinen =)

  VastaaPoista
 3. Oi, mä niin haluaisin käydä ulkomailla joulumarkkinoilla.:) Ihanan tunnelmallisen näköistä.

  VastaaPoista
 4. Hei Anna, Oltiin pari vuotta sitten Tukholman joulumarkkinoilla ja täytyy ehkä myöntää, että tunnelman puolesta Tallinna oli parempi, mutta ehkä ostosten taa Tukholma. Ihan mitä kukin sitten sieltä hakee kannattaa valita sen mukaan. Turun joulumarkkinoilla olisi tarkoitus käydä, kun Sini tulee =)

  VastaaPoista