Under the StairsOli pakko napata kamera käteen heti aamusta, kun niin ihana auringonvalo tulvi sisään ikkunoista. Tämä on harvinaista herkkua tällä hetkellä. Huomaan monessa sisustusjutussa taas kaipaavan muutosta. Mikä on tuon auringon tuoma taika, joka oikein usuttaa uusiin muutoksiin? Nyt kun katson tuota mummin vanhaa patakaappia, joka viime keväänä sai harmaan värin ylleen, kaipaan jo muutosta. Jotain raikasta, ehkä taas sitä keltaista. Tuntuu, että en kyllästy keltaiseen ollenkaan. Patakaappi saa kuitenkin odottaa kesään. Se hiomisprojekti on kuitenkin sen verran pölyistä hommaa, että sitä ei sisätiloissa tehdäkkään. Me tässä valmistaudutaan pikkuhiljaa kyläilyretkeen. Pääsemme ihmettelään uutta pientä tulokasta. Mukavaa lauantaita Sinulle!

Such a beautiful sunlight this morning, so I had to grab my camera and take couple pics. I'm craving for interior changes again and I'm craving for yellow. This old cabinet needs another color, I think I go with yellow again. Have a great Saturday!

HuGs
-S-

9 kommenttia

 1. Ihana valo! Ja ihana tuo pöytäliinakangas aiemmassa postauksessa, mennyt Ikeassa minulta jotenkin täysin ohi :)
  Käypäs osallistumassa blogissani arvontaan, vielä ehdit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko on vain niin ihmeellinen ja se valon tuoma voima ja energimäärä on välillä ihan uskomatonta. Ja kiitos, itsekkin asta nyt löysin, ei ole ihan uusimpia kankaita tuokaan. Juu tulen osallistumaan ehdottomasti!

   Poista
 2. Valon ihmeellinen taika ♥ mieli virkistyy...ja asioita näkee uusin silmin :) kivaakivaa!!! kauniita kuvia, kuten myös edellisissä postauksissa, joihin en ehtinyt laittaa kommenttia! Munkin tekis mieli maalata patakaappia, joka vielä puunvärinen...mutta en oo yhtään varma millaiseksi sen haluan, joten ootellaan ideoita? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ☼ ihana valo ☼. Löysin juuri kuvat koneelta 😂 Jo oli aikakin... Kiitos kaunis, tuo värien valitseminen on aika yhtä vaikeaa. Koin samaisen ongelmat juuri tuon patakaapin edellisen värin kanssa. Se taittaa ikävästi siniseen, eikä ole sellainen harmaa kuin halusin. Siksi ehkä nopea kyllästyminen. Ja toisaalta meillä ei ole kunnon valoa tuossa portaiden alla, joten keltainen voisi todellakin piristää koko tilaa. Minulla on heikkous myös turkoosiin väriin. Se on aikas raikas myös.

   Tässä on myäs hauska idea, juuri puunväriselle
   http://www.pinterest.com/pin/24980972907245550/

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Uusi yritys vastaukseen. Löysin vihdoinkin kuvat koneelta ja sitten tulikin ihan hassuja merkkejä kun julkaisin =) No muta kiitos kuitenkin kommentista. Tuohon kollaasiin en ihan heti kyllästykkään =)

   Poista
 4. Minäkään en kyllästy keltaiseen! :)
  Patakaappi ois varmaan ihku keltaisena! Kesää ja lämpöä ootellen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keltainen olisi olisi kyllä aina vain niin raikas valinta. Muta miten jaksan odottaa kesään sitä maalaamista =D

   Poista