Weekend ProjectsSurauttelin ennen juhannusta Jiille Mekkotehtaan mukavan helpoilla kaavoilla mekon. Kangas löytyi Marimekon alelaarista jokin aika sitten. Tein ensimmäistä kertaa hihallisen mekon, joten olen oikein tyytyväinen lopputuloksesta. Mekko onkin oivallinen heinäkuussa juhlittaviin valmistujaisiin tai mieheni kummipojan rippijuhliin, joita juhlitaankin ensi viikonloppuna.

Juhannus sujui rauhallisissa tunnelmissa ystävien kanssa syöden ja jutustellen. Juhannuspäivänä ajeltiin mieheni vanhempien luokse syömään. Jiin serkukset olivat myös paikalla, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti.

Tänään on satanut koko päivän. Sainkin jostain syövereistä kaivettua inspiraation jatkamaan skräppäysprojektia. Olen aloittellut valokuvakirjaa, johon on tarkoitus koota perheen yhteisiä matkoja. Oli ihana katsella viime kertaisia Kanadan reissukuvia ja haaveilla uudesta matkasta. Josko sitten ensi vuonna...ehkä...

I sewed a dress for J and did some scrapbooking.

HuGs
-S-

2 kommenttia

  1. Kaunis mekko! Eilen satoi täälläkin koko päivän ja tulli kovaa. Nyt ei tällähetkellä sada, mutta kylmää on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Kylmänä sää näyttää pysyvän täälläkin. Hirveä hinku olisi päästä puutarhaan tonkimaan. Tänään olisi tarkoitus puutarhalle lähteä. Vaika keli on kylmä niin sateinen keli on toisaalta hyvä istutuskeli =)

      Poista